Kız İle Nasıl Tanışırım?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Aynı okulda olduğumuz bir kız var arkadaşlar ve bu kızla okul çıkışı aynı otobüsle dönüyoruz. Fakat adını vs hiçbir şeyini bilmiyorum. Nasıl tanışırım? Ve kızdan hoşlanıyorum, nasıl açılırım? Bu türde açılan konulara cevap vermişliğim var ancak iş bana gelince daha iyi tavsiyelere de ihtiyacım var. Sonuçta terzi kendi söküğünü dikemez :). Dalgaya alacak arkadaşlar yazmazsa sevinirim.

Üniversite mi yoksa lise mi?
Lise, derslerine çalış sevgili için çok erken vs şeyler söylemeyeceksiniz umarım?

Kendiliğinden zamanı geldiğinde olur, takma kafana.
Zamanı olacak gibi değil hocam, okuldan çıkınca 2-3 arkadaşı ile durağa yürüyor bende kendi arkadaşımla yürüyorum. O ben ve arkadaşım aynı otobüsle gidiyoruz. Hiç konuşmuşluğum, bırak konuşmayı adını dahi bilmiyorum. Hani çok samimi, iyi kalpli birisine benziyor, yani konuşmak istediğimde ters cevap vereceğini sanmıyorum.

@er36po Her işi bilirsin abi bu işe de bi' el atıver. :D

Haydar Dümen abimiz yaşlandı artık, emekli olması gerekiyordu zaten. Hal böyle olunca 2. adres olmaya başladım.:D

Ne yapalım, iş yine başa düştü.:D Neyse, ona sinsice yaklaş, ve merhaba ile başla, sizi çok sık görüyorum, bu neye işaret gibi şeylerden bahset, aynı sınıfta değilseniz, sınıfını sorun. Ne bilim ya, uydur işte bir şeyler.:D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı