Çok komik gelebilir soru, cidden öyle de ama ne yapacağımı bilmiyorum. Bugün idare ettim de yine tutturur biliyorum. Hadi +18 sahneleri ben geçtim diyelim de diğer yerler ne olur bilmiyorum. Onu oyundan uzak tutmanın veya oyunu daha sansürlü hale getirmenin bir yolu var mı?
10 yaşında daha.
Aileme anlatsam bu sefer beni azarlarlar niye öyle oynuyorsun diye.
En fazla 1 kayıt açılıyor diye yalan attım da şimdilik yedi. Umarım daha sorun çıkarmaz.
+18 yaş oyunu erkeklerin oynamasına söz söylenmiyor da, kızların oynamasına neden bir şeyler deniyor onu anlamadım. Erkeklerin cinsellikle ilgili bilgisi varsa, kızların olmuyor mu? İki cinsiyet de cinsellik konusunda cahil değil. Şahsen bırak oynasın derim.
Her şeyi geçtik, +18 sahneleri geçince o çocuk merak etmeyecek mi? Bırak görsün ne görecekse.
10 yaşındaki kıza cinselliği oyun değil, ailesi öğretmeli. Ki konu sahibi 10 yaşında olduğunu söylememiş. 10 yaşındaysa tabii oynamasın.10 yaşında çocuk bunlara şu yaşta maruz kalmamalı. İleride illaki öğrenecek bunun cinsiyetle alakası yok bence. Yaş sınırı denen şeyler boşuna koyulmadı herhalde.
10 yaşındaki kıza cinselliği oyun değil, ailesi öğretmeli. Ki konu sahibi 10 yaşında olduğunu söylememiş. 10 yaşındaysa tabii oynamasın.
10 yaşında arkadaş+18 yaş oyunu erkeklerin oynamasına söz söylenmiyor da, kızların oynamasına neden bir şeyler deniyor onu anlamadım. Erkeklerin cinsellikle ilgili bilgisi varsa, kızların olmuyor mu? İki cinsiyet de cinsellik konusunda cahil değil. Şahsen bırak oynasın derim.
Her şeyi geçtik, +18 sahneleri geçince o çocuk merak etmeyecek mi? Bırak görsün ne görecekse.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.