Kız kekoca davranıyor

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Çoğu kızla konuşmak isteselerde çekici bulmadığım için konuşamadım ama bu kız dünyalar güzeli. Abartılı güzel. Giyimi de güzel, bana da çok iyi davranıyor ama tek bir sorun var. Kızda hafif kekoluk var abi. Mesela bir ara şakasına birbirimize laf atıyorduk telefonda kızdırmak için ve kız "çakkal" dedi. Trollüyorduk o sıra ama troll esnasında bile demesi rengimi attırdı kanka. Nefret ederim bu laflardan. Ve kızın postuna bir kız arkadaşı "esss" diye kekoca bir yorum atmış. Barbie filminden konu açıldı ve kız sıfır bir daha iyidir dedi kanka. Bu kadar dünyalar güzeli, çekici bir kız nasıl bunu söyler kanka? Konuşmayı keseyim diyorum ve sonra güzelliğini görüyorum. Bugün 2 saat telefonla konuştuk ve yarına sinema randevusu ayarlandı. Nasıl bir yol izlerdiniz? (Sap değilim, konuşacak başkalarını bulabilirim ama hem dünyalar güzeli olup hem "çakkal" gibi bir laf kullanabilmesi, çevresinin keko gibi olması kafamı karıştırdı. Bu arada hiç sevgilim olmadı, ilk kişiyi doğru seçmem gerekir gibi.)

Davranışlarından rahatsız olduğum, hoşlanmadığım kişiyle beraber olmazdım.
Çelişkide kalmamın sebebi keko gibi davranması ama kekoya hiç benzememesi işte. Çok güzel abi, aşırı tatlı bir kız. Giyimi, her şeyi güzel ama "çakkal" dedi kanka.. Kekolardan nefret ederim. Postuna "esss" gibi bir şey atmışlar bir de. Off.. Yol gösterin. ; (

Yol belli. Önce konuşmayı deneyebilirsiniz. Eğer kız ben böyleyim, beni böyle kabul edeceksin diyorsa da yapacak bir şey yok.

Yol belli. Önce konuşmayı deneyebilirsiniz. Eğer kız ben böyleyim, beni böyle kabul edeceksin diyorsa da yapacak bir şey yok.

Hocam güzelliği 9/10 olan, bakınca etkilendiğiniz, size iyi davranan bir kız var ama "çakkal" gibi laflar kurabiliyor ve kekolardan nefret ediyorsunuz. Katlanır mıydın, engeller miydin? Konuşmak çok incitir, öyle bir yara bırakmak istemem kimseye giderken.

Her neyse, tatlıca veda edeceğim üzmeden.

Tam kıza elveda mesajı atarken sinema olarak çığlıka gitsek olur mu dedi ağlamak üzereyim, tırnaklarımı yiyorum titriyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Akeron birisi hoşlanmadığım davranışlar sergilerse yol yakınken yol veririm. Siz her ne kadar idare etmeye çalışsanız da bir süre sonra katlanamayacaksınız ve ister istemez zaten yol vereceksiniz. Hiç kimseyi çekemem valla. Kimseyi de değiştirmeye niyetim yok. Rahatsız olduğumu başta belirtirim, beni böyle kabul et derse de kararına saygı duyar ve düzgünce ayrılırdım.

Çoğu kızla konuşmak isteselerde çekici bulmadığım için konuşamadım ama bu kız dünyalar güzeli. Abartılı güzel. Giyi mi de güzel, bana da çok iyi davranıyor ama tek bir sorun var. Kızda hafif kekoluk var abi. Mesela bir ara şakasına birbirimize laf atıyorduk telefonda kızdırmak için ve kız "çakkal" dedi. Trollüyorduk o sıra ama troll esnasında bile demesi rengimi attırdı kanka. Nefret ederim bu laflardan. Ve kızın postuna bir kız arkadaşı "esss" diye kekoca bir yorum atmış. Barbie filminden konu açıldı ve kız sıfır bir daha iyidir dedi kanka. Bu kadar dünyalar güzeli, çekici bir kız nasıl bunu söyler kanka? Konuşmayı keseyim diyorum ve sonra güzelliğini görüyorum. Bugün 2 saat telefonla konuştuk ve yarına sinema randevusu ayarlandı. Nasıl bir yol izlerdiniz? (sap değilim, konuşacak başkalarını bulabilirim ama hem dünyalar güzeli olup hem "çakkal" gibi bir laf kullanabilmesi, çevresinin keko gibi olması kafamı karıştırdı. Bu arada hiç sevgilim olmadı, ilk kişiyi doğru seçmem gerekir gibi.)

"Kızın zekasına hayran oldum. Bu, güzelliğin yanında hiç de küçümsenmeyecek bir özelliktir." ~Fyodor Mihailoviç Dostoyevski - Beyaz Geceler

Çelişkide kalmamın sebebi keko gibi davranması ama kekoya hiç benzememesi işte. Çok güzel abi, aşırı tatlı bir kız. Giyimi, her şeyi güzel ama "çakkal" dedi kanka.. Kekolardan nefret ederim. Postuna "esss" gibi bir şey atmışlar bir de. Off.. Yol gösterin. ; (
Bırakın. Kendi kafanızın uyduğu kişilerle beraber olun. Bu tarz kişiler aldatma vs. konusunda da uzmandır. Bırakın en kısa zamanda.

Hiç öyle bir kız değilmiş, telefonda argo konuşabilen kız ben yanındayken en ufak bir argo kullandığımda şaşırıp nazikçe uyardı hatta. Aşırı alıngan, nazik birisiydi ve çok nazikti. Sandığım gibi biri değilmiş.. İyi ki şans vermişim face to face..

Hiç öyle bir kız değilmiş, telefonda argo konuşabilen kız ben yanındayken en ufak bir argo kullandığımda şaşırıp nazikçe uyardı hatta. Aşırı alıngan, nazik birisiydi ve çok nazikti. Sandığım gibi biri değilmiş. İyi ki şans vermişim face to face.

Direkt nikah kıyılır böyle bir kızla.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00