Akeron
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
Çoğu kızla konuşmak isteselerde çekici bulmadığım için konuşamadım ama bu kız dünyalar güzeli. Abartılı güzel. Giyimi de güzel, bana da çok iyi davranıyor ama tek bir sorun var. Kızda hafif kekoluk var abi. Mesela bir ara şakasına birbirimize laf atıyorduk telefonda kızdırmak için ve kız "çakkal" dedi. Trollüyorduk o sıra ama troll esnasında bile demesi rengimi attırdı kanka. Nefret ederim bu laflardan. Ve kızın postuna bir kız arkadaşı "esss" diye kekoca bir yorum atmış. Barbie filminden konu açıldı ve kız sıfır bir daha iyidir dedi kanka. Bu kadar dünyalar güzeli, çekici bir kız nasıl bunu söyler kanka? Konuşmayı keseyim diyorum ve sonra güzelliğini görüyorum. Bugün 2 saat telefonla konuştuk ve yarına sinema randevusu ayarlandı. Nasıl bir yol izlerdiniz? (Sap değilim, konuşacak başkalarını bulabilirim ama hem dünyalar güzeli olup hem "çakkal" gibi bir laf kullanabilmesi, çevresinin keko gibi olması kafamı karıştırdı. Bu arada hiç sevgilim olmadı, ilk kişiyi doğru seçmem gerekir gibi.)