Kız mesajlarıma cevap vermiyor

Somethingg

Hectopat
Katılım
17 Mayıs 2020
Mesajlar
243
Merhaba,

Birkaç ay önce internet üzerinden tanıştığım bir kızla çok iyi bir arkadaşlık kurduk. Bana sınavlarımda yardımcı oldu, psikolojik destek verdi ve ben de ona aynı şekilde destek oldum. Hatta yüz yüze görüşmeyi bile teklif etti. Ancak son zamanlarda, özellikle son iki hafta içinde, bana karşı soğuk davranmaya başladığını fark ettim. Önceden her gün konuşurduk, sabahları bana günaydın mesajı atardı ve benimle gerçekten ilgilenirdi.

En son 10 gün önce ona mesaj attım. Bir gün sonra mesajıma cevap verdi ama geçen hafta çarşamba günü attığım mesaja hala bakmadı. Bu süreçte sosyal medya hesaplarından 3-4 yeni erkekle karşılıklı takipleştiğini gördüm.

Ona nasıl yaklaşmam gerektiğini bilmiyorum ve ne yapacağımı şaşırdım. Onun ilgisini kaybettiğimi ve artık benimle konuşmak istemediğini düşünüyorum. Sizce ona bir mesaj daha atmalı mıyım yoksa onun mesaj atmasını mı beklemeliyim?

Her türlü görüş ve öneriye açığım. Şimdiden teşekkür ederim.
 
Sadece engelle ve geç.
En son konuştuğumuzda bana söylediği güzel dilekleri, benimle samimi konuşmasını bir görseniz. Aramızda kötü bir şey olmadı diye direk engellemek istemiyorum ama onunla konuşup bana neler olduğunu anlatmasını istiyorum eğer benimle görüşmek istemiyorsa hayatından çıkacağımı söyleyebilirim

@ahmetaydın1921 engele gerek bile yok direk next. Ama bu kadar stalklama da garip.
Neden böyle düşünüyorsunuz?
 

Geri
Yukarı