VenomSnake
Kilopat
- Katılım
- 4 Nisan 2020
- Mesajlar
- 3.413
- Çözümler
- 16
Hocam zaten bir erkeğin bir kıza ilgi duyması normal bir şey. Ancak bizim okuldakilerin çoğu sırf kızın bacak arası için sevgili oluyor aşşağılık yaratıklar. Sevgi saygı yok. İşini görünce de af edersiniz s....tiri çekiyorlar.Erkeksin tabii ki kadınlarla ilgileneceksin, bu doğal bir şey. Bana kalırsa beraber zaman geçirin ama çıkma teklifi falan etme. Samimiyetin ilerleyince kendiliğinden gelişecektir her şey.
Hocam yine yazdı hemen cevap vereyim mi yoksa 1-2 saat sonra mı?Sana bir tecrübemi anlatayım. 11.sınıf da aynı sınıfta bir tane kız var ismi Ayşe olsun. Bu kız devamlı her ders bana bakıyor, gözlerini asla ayırmıyor. Sonra tesadüfen kızın ön sırasına oturdum, kız bana aynı şöyle dedi. Devamlı burada oturur musun? Bunu deyince anladım benden hoşlandığını. Hiç tecrübem yok, kızlarla nasıl konuşulur böyle bir olay da ne yapılır falan 0 bilgi. Bu kızla konuşmaya başladık o zamanlar samimi arkadaşlarıma mesajları gösteriyordum nasıl sizce diye. Arkadaşlarım bu kız sana aşık falan dedi. Sonra bende kendimi kaptırdım kıza. Kızdan hoşlanmıyordum ilgi alınca ister istemez hoşlandım. Devamlı yazmaya başladım ve sonuç kızı kendimden soğuttuktan sonra anladım hatalarımı. Kızlar rekabeti ve ulaşılması zor olan kişiler için mücadele vermeyi severler bu yüzden sen, sen ol kıza ilgi verme. Samimiyetin olsun ama o dozu ayarla kendine göre. Dediğim gibi asla kendini kaptırma. Ne sürekli yaz, ne de nadiren yaz. Baktın kızdan hoşlanıyorsun uzatmanın bir anlamı yok. Ne gerekiyorsa söyle kıza. Kasma kendini kızın yanın da kendin ol. Kız senden hoşlandıysa kendin olduğun için hoşlanmıştır. Kızı kendinden soğutma. Diyeceklerim bu kadar varsa aklın da bir soru sorabilirsin.
Hocam zaten bir erkeğin bir kıza ilgi duyması normal bir şey. Ancak bizim okuldakilerin çoğu sırf kızın bacak arası için sevgili oluyor aşağılık yaratıklar. Sevgi saygı yok. İşini görünce de af edersiniz s...tiri çekiyorlar.
Sunucu çöktü o yüzden bu kadar mesaj art arda gitmiş.
Hocam yine yazdı hemen cevap vereyim mi yoksa 1-2 saat sonra mı?
Vallahi 3 saat geçti. Misafir falan da geldi unuttum yazmayı şimdi yazdım.Fazla bekletmeden yaz kızı kendini soğutma. Naber dedi 2 veya 3 dk bekle iyiyim falan yaz muhabbet açılırsa hiç bekletme konuş. Konuşurken ağır ol fazla ilgi verme. Agir ol derken çocuksu davranma yani kendin ol. Kızı güldür eğlendir.
Vallahi 3 saat geçti. Misafir falan da geldi unuttum yazmayı şimdi yazdım.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum muhabbeti başlatan ben mi olayım onu mu bekleyeyim?Sorun değil devam.
Hocam kusura bakmayın rahatsız ediyorum muhabbeti başlatan ben mi olayım onu mu bekleyeyim?
Hocam selam yazmıştı ben de selam yazdım sonra naber dedi iyidir sen yazdım kötü dedi ben de noldu dedim boşver senin de canını sıkmayayım dedi sonra yok söyle yazdım dershanede bir olay olduğunu söyledi. Kız hem boşver diyor ama derdini de söylüyor. Test mi ediyor acaba beni?Dostum öncelikle kusura bakmayın demene gerek yok. Ben her türlü yardımcı olurum sana. Dediğine gelirsek benim şahsi düşüncem ne devamlı sen ne devamlı karşı taraf açmalı. Yani devamlı sen açarsan bir zaman sonra karşı tarafdan bir bekletin olmayacak bu yüzden konuşma isteğin de olmaz. Konuşmak istiyorsan konuş, aç muhabbetini. Zaten kızın sana karşı bir ilgisi olduğu için devamını getirecektir. Dediğim gibi devamlı sen napiyosun vs yazma onun da yazmasini bekle. Ben senin yerin de olsam cok dengeli ve öz şekil de yazarım. Simdi iyiyim cevabına karşılık o yazmazsa ve konuşmak istiyorum dersen yaz. Muhabbet sararsa kendisi de ilerletir zaten.
Hocam selam yazmıştı ben de selam yazdım sonra ne haber dedi iyidir sen yazdım kötü dedi ben de ne oldu dedim boş ver senin de canını sıkmayayım dedi sonra yok söyle yazdım dershanede bir olay olduğunu söyledi. Kız hem boş ver diyor ama derdini de söylüyor. Test mi ediyor acaba beni?
Buluşma teklif edeyim mi?Bence test etmek ile alakası yok. Hani nasıl diyeyim naz yapıyor gibi geldi bana. Sizden de bir teklif gelince kırmamış anlatmış. Bunlar olabilecek normal şeyler takılma fazla dostum. Kızı mutlu etmeye çalış, motivasyonunu yükselt, yüzün de bir tebessüm oluşmasını sağlarsan kızın beyaz atlı prensi olabilirsin. Şaka bir yana kızların hoşuna gider kendisinin dilinden anlayan, ona güven veren kişileri daha değerli kılar gözün de. Kıza komik videolar, SS falan atabilirsin. Bir şekil de eğlendir kendin de eğlen devamını akışına bırak. Evet hocam her zaman, her şekilde sorabilirsin bekliyorum sabırsızlıkla.
Buluşma teklif edeyim mi?
Kızın kafası dağılsın diye çok yoruluyormuş.