Kız numarasını vermiyor

Mr James Watson

Kilopat
Yer
Aberdeen, WA
Daha fazla  
Meslek
Ögrenci
Herkese merhaba!
Dershanede tanıştığım bir kız var, çok güzel, çok zeki, çok çalışkan ve aramız iyi. İlgili gibiydi bana karşı, arkadaşlarıyla da aram iyi. Bugün baş başa ders çalışmayı teklif ettim ve çalıştık, arada şakalaştık da, her şey güzeldi. En sonunda numarasını istedim, sonra eğer bir sorun falan olursa atarsın diye ekledim, bana "Eğer sorum olursa seni bulurum" dedi ve numarasını vermedi.

Üniversite sınavından sonra çıkma teklif edecektim o yüzden numarasını istedim. İşte numarasını vermediği için bence boşvermeliyim ama arkadaşlarım kaçırma takıl kızla sonra yine sor falan diyor. Sizce arkadaşlarımın dediğini mi yapayım yoksa unutayım gitsin mi? Bence kızın bana gram saygısı yok, en azından numarasını vermemesi bence bu demek, kullanılmış gibi hissediyorum. Hem yanlış geliyor kıza bir daha sormam, bu dolar değil sonuçta bir gün başka diğer gün başka. Kafam karışık.

Pek bilmiyorum bu durumları hocam. Telefonda konuşmak istemiyor olabilir, senle yüz yüze vakit geçirmek istiyor olabilir veya sizle iletişi yavaş yavaş kesmek istiyor da olabilir, bunun gibi bazı durumlarda olabilir mesela aile sorunu yaşıyordur belki. 3 ay nasıl ne yaptığınızı yazamayacağınız için ben pek bir şey diyemem. Konuşmaya, takılmaya devam edin sonrası belli olur gibi bence.

3 ay boyunca dershanede soru saatlerinde karşılaştık hep, bazen o benim bazen ben onun sorularını çözdüm. Müzik ve diziler hakkında konuştuk, sohbetimiz güzeldi ve gayet ilgili gözüküyordu. Aynı sınıfta değiliz, aynı saatlerde de derslerimiz yok, sadece soru saatlerinde görüşüyorduk o yüzden. Benden uzaklaştığı hissine hiç kapılmadım, kendisi de bana gelip naber der hatta.

Tamam, kızın arkadaşlarıyla yine muhabbet etmeye devam ederim, belki arttırırım, ama kızın yanına gitmem artık, benimle konuşmak istiyorsa o yanıma gelsin. Bir de eğer yine ders çalışmak isterse meşgulüm diyeceğim ama sanmıyorum soracağını.
Sevgi sadece telefon numarasına mı bakar?
Ailevi baskı veya kişisel prensipler...
Kız numara vermeyecek biri değil.
Numarasını sana ders bahanesiyle bile verebilirdi, aranızda karşılıksız hoşlanma var.
Sence kız benden hoşlanıyor ama ben ondan hoşlanmıyor muyum :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı