Kız numarasını vermiyor

Siz... Siz... Siz kızlarla doğru düzgün arkadaşlık ilişkisi kurmayı bilmez misiniz, ey azgınlar! Ne demek "kullanılmış hissediyorum"?
Arkadaş olmak isteseydi yine numarasını verebilirdi. Benimle ne arkadaş olmak istiyor ne de çıkmak bence.

Neyse ben bildiğimi okuyup boşvericem. Benim şimdi dertleşmem lazım birileriyle.

Unut gitsin. Sorum olduğunda ben seni bulurum demesi sadece işi düştüğünde gelir sana. Onun dışında gelmez.

Kız numarasını vermez SEN ALIRSIN !
download.jpg

Herkese merhaba!
Dershanede tanıştığım bir kız var, çok güzel, çok zeki, çok çalışkan ve aramız iyi. İlgili gibiydi bana karşı, arkadaşlarıyla da aram iyi. Bugün baş başa ders çalışmayı teklif ettim ve çalıştık, arada şakalaştık da, her şey güzeldi. En sonunda numarasını istedim, sonra eğer bir sorun falan olursa atarsın diye ekledim, bana "Eğer sorum olursa seni bulurum" dedi ve numarasını vermedi.

Üniversite sınavından sonra çıkma teklif edecektim o yüzden numarasını istedim. İşte numarasını vermediği için bence boşvermeliyim ama arkadaşlarım kaçırma takıl kızla sonra yine sor falan diyor. Sizce arkadaşlarımın dediğini mi yapayım yoksa unutayım gitsin mi? Bence kızın bana gram saygısı yok, en azından numarasını vermemesi bence bu demek, kullanılmış gibi hissediyorum. Hem yanlış geliyor kıza bir daha sormam, bu dolar değil sonuçta bir gün başka diğer gün başka. Kafam karışık.
Aile baskısı vardır en doğru olanı yapmış düşün sen kızsın verdin ve aradı ve abin veya baban gördü ne olur sence?

Aile baskısı vardır en doğru olanı yapmış düşün sen kızsın verdin ve aradı ve abin veya baban gördü ne olur sence?

Aile baskısı hikaye başka isimle kaydederdi irem diye kaydetse nereden anlayacak ailesi kız arkadaştan hoşlanmamış gayet açık saygısı yok diyor zaten. Ya da yedeğe almış.

Unut gitsin. Sorum olduğunda ben seni bulurum demesi sadece işi düştüğünde gelir sana. Onun dışında gelmez.
Kızla arama mesafe koydum, artık muhabbeti kısa kesiyorum, unuturum bir iki güne umarım. Bu arada alakasız biri 5 saniye kızla benim konuşmamı dinlese kesinlikle anlar ne dediğimi başta. Kızın başkalarıyla konuşmasıyla benimle konuşması arasında uçurum kadar fark var.

Kardeşim emin olabilirsin, bunları en iyi anlayacak adam benim. Zamanında ben de çok tecrübe ettim, kıza yazıyordum kız işte "Tamam, okey," vb. gibi mesajlarla kısa kısa cevap atıp geçiyordu mesela. Sonra akşam uykum var yatacağım deyip gece geç saatlere kadar açık olurdu. Bir ara telefonundan mesajlarını gördüm, elemanın tekine destan yazmış.

Birisi illa konuşmak zorunda gibi bir şeyler demiyorum ancak bu değer ve sevgi işleri karşılıklı olur. Karşılık beklememek düpedüz enayiliktir benim gözümde. Başka bir şey değil, insan karşıya gösterdiği değeri de doğal olarak karşıdan görmek istiyor. Haklıdır da buna bir sey demiyorum zaten.

Kızla muhabbeti keserek arana mesafe koymakla doğru yapmışsın. Bak bu mesajımı kaydet, dediğimin çıkacağından çok eminim. Başkalarından yüz bulamayıp muhtemelen senle konuşmaya çalışacak, sana uzun uzun mesajlar falan yazacak işte. Sakın inanma, bunu yaparsa yalnız kalmış demektir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı