Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
- Meslek
- Öğrenci
12.sınıfım ve sınıfta bir kız vardı ben öylesine otururken arkadaşlarım kızı bana ayarlamaya çalışmışlar kızda benden habersiz reddetmiş, ama yalanı yok kıza karşı boş değildim ama biraz samimileşmeyi bekliyordum(bunlar geçen hafta cuma günü yaşandı.) Sonrasında bu hafta pazartesi günü kız hep bana bakıyor her kafamı çevirdiğimde beni izliyor falan beni çıkışta konuşmak için çağırdı yanına gittim birbirimizi tanıyalım konuşalım biraz ona göre ne olucağımıza karar veririz dedi, bende tamam dedim istiyorum bir yandanda. Salı günü tüm gün o kızlaydım eğlendik birlikte güldük futbol muhabbeti bile yaptık( koyu fenerbahçeliymiş onun sayesinde kadroyu ezberledim.) Çarşambaysa biraz daha uzaktık ama perşembe günü kız ilişki istemediğini söyledi tabii ki bu karara saygım sonsuz ama ilk başta gel birbirimizi tanıyalım deyip 3 günde vazgeçmek insanı bayağı incitiyor, söylediği şeyse şu oldu 12 yiz ve aynı sınıftayız zorlarınız demesiydi. Onun arkadaşlarına sorduğumdaysa sen sohbete devam et ileride olursunuz belki dediler ama yıkıldım hafiften sizce bu kızla ileride olur mu?