Kız önce gel konuşalım deyip şimdi de ilişki istemiyorum dedi

Yer
Samsun-Havza-Kocapınar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 5 1600AF
Sapphire Pulse Rx 580 8gb OC
Kingston Hyperx Fury 8X2 3200mhz rgb
Adata SU630 240GB
WD BLUE 1TB 7200RPM
Meslek
Öğrenci
12.sınıfım ve sınıfta bir kız vardı ben öylesine otururken arkadaşlarım kızı bana ayarlamaya çalışmışlar kızda benden habersiz reddetmiş, ama yalanı yok kıza karşı boş değildim ama biraz samimileşmeyi bekliyordum(bunlar geçen hafta cuma günü yaşandı.) Sonrasında bu hafta pazartesi günü kız hep bana bakıyor her kafamı çevirdiğimde beni izliyor falan beni çıkışta konuşmak için çağırdı yanına gittim birbirimizi tanıyalım konuşalım biraz ona göre ne olucağımıza karar veririz dedi, bende tamam dedim istiyorum bir yandanda. Salı günü tüm gün o kızlaydım eğlendik birlikte güldük futbol muhabbeti bile yaptık( koyu fenerbahçeliymiş onun sayesinde kadroyu ezberledim.) Çarşambaysa biraz daha uzaktık ama perşembe günü kız ilişki istemediğini söyledi tabii ki bu karara saygım sonsuz ama ilk başta gel birbirimizi tanıyalım deyip 3 günde vazgeçmek insanı bayağı incitiyor, söylediği şeyse şu oldu 12 yiz ve aynı sınıftayız zorlarınız demesiydi. Onun arkadaşlarına sorduğumdaysa sen sohbete devam et ileride olursunuz belki dediler ama yıkıldım hafiften sizce bu kızla ileride olur mu?

sizce bu kızla ileride olur mu?
Olmasını gerektirecek bir durum yok. Kız seni beğenseydi ne okulu ne sınavı dert edinirdi. Kendine alternatifler yarat. Seçeneğin olmadığı için bu kıza oneitis geliştirmişsin.

Hocam maalesef söylüyorum ki çok absürt bir durum göremedim. Birbirimizi tanıyalım demiş yani tanıyıp ona göre fikir edinelim demiş. Anlaşılan size karşı da pek iyi fikir edinememiş. Lütfen yanlış anlamayın, ama benim yorumuma göre olay bu. Eğer gerçekten seviyorsanız tabii ki çabalayın, onun sevdiği konuları öğrenip o türden konu açmaya çalışın.

Hocam maalesef söylüyorum ki çok absürt bir durum göremedim. Birbirimizi tanıyalım demiş yani tanıyıp ona göre fikir edinelim demiş. Anlaşılan size karşı da pek iyi fikir edinememiş. Lütfen yanlış anlamayın, ama benim yorumuma göre olay bu. Eğer gerçekten seviyorsanız tabii ki çabalayın, onun sevdiği konuları öğrenip o türden konu açmaya çalışın.

İlk 2 gün çok iyi sohbet ettiğimizi düşünüyorum ve bayağı ilgiliydi bana karşı hastaydım o gün kantine gideceğim dediğimde sen hastasın otur ben gidiyim ya da elimdeki nasırları(spor yapıyorum) soyarken soyma artık şunları canın yanacak diye uyarırdı, 8 dersin 8'inde gülerdik ama işte kadın aklı saatlerce tartışsak bile gerçeği bilemeyiz.

İlk 2 gün çok iyi sohbet ettiğimizi düşünüyorum ve bayağı ilgiliydi bana karşı hastaydım o gün kantine gideceğim dediğimde sen hastasın otur ben gidiyim ya da elimdeki nasırları(spor yapıyorum) soyarken soyma artık şunları canın yanacak diye uyarırdı, 8 dersin 8'inde gülerdik ama işte kadın aklı saatlerce tartışsak bile gerçeği bilemeyiz.

Hocam aslında güzel geçmiş. Dediğiniz gibi kadın aklı, belki de sizi sevmiştir fakat farklı bir sebebi vardır.

Hocam aslında güzel geçmiş. Dediğiniz gibi kadın aklı, belki de sizi sevmiştir fakat farklı bir sebebi vardır.

Hocam arkadaşlarıyla konuştuğumda aşırı bağlandığını 12'nin sonunda hepimiz uzaklara gitçeğimizden ayrılırken soeun yaşamak istemiyormuş keşke bunu kendisi söyleseydi ama olan oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı