Arkadaşlar, her ne kadar sevgilim olmasa bile kızlarla çok konuştuğum için nasıl konuştuklarını bilirim. Ses programı önerisi istiyorum. Güzel ve yeni olanları beklerim.
Herkese söylerim keşke kız olarak yaratılsaydım diye
Hahaha. Açıkçası sesinde o tını yoksa bir şekilde anlaşılıyor. Voicemod premium ve Clownfish ile arkadaşımı trollemek için denemiştim ve sesim kalın diye olmamıştı. Voicemod iade almıyor bu arada.
Ben 10 kişilik grupu trollemiştim 1 yıla kadar uzun sürece. Clownfish ile hiç anlamadılarda sesimi 9-10 yaşındaki çocuk yaptım gayet de anlamadılar. Kendileri 15-16 yaşlarındaydı yani clownfish deneyebilirsiniz. Ama kız sesi var mı yok mu bilmiyorum ben erkek olarak trolledim.
Cidden kaliteli bir program arıyorsan bu VTuber'ların, Uzakdoğuluların, VRChat oynayanların bildiklerini arayıp, bulup kullanacaksın. Yaşlı başlı adamlar bile genç kıza dönüşüyorlar. Bilindik programlar biraz vasat bu açıdan.
Cidden kaliteli bir program arıyorsan bu VTuber'ların, Uzakdoğuluların, VRChat oynayanların bildiklerini arayıp, bulup kullanacaksın. Yaşlı başlı adamlar bile genç kıza dönüşüyorlar. Bilindik programlar biraz vasat bu açıdan.