Kız sorunu

Yav arkadaşım tamam eğlendik güldük bitsin ama suyu çıktı bu sevgili konularının çoğu trol zaten.

Unutun gitsin kızların birçoğu böyle yapacak bir şey yok.

Bende onu diyorum zaten naz yapacaksa ya da saçmalayacaksa, boş verip unutması kolay olur işte diğer türlü içinde hep şüphe olur. Unutması o şekilde zor olur.

Yav arkadaşım tamam eğlendik güldük bitsin ama suyu çıktı bu sevgili konularının çoğu trol zaten.

Kusura bakmayın, ama konu troll değil. Rahatsızlık verdiğim için kusuruma bakmayın, fakat bu konuyu en kısa sürede açıklığa kavuşturmak istiyorum.

En kısa sürede unutmak için tavsiye istemişsin bulursan bu konuya yaz yararlansın insanlar. Türk kızlarının tripleri çekilmiyor.

Bende onu diyorum zaten naz yapacaksa ya da saçmalayacaksa, boş verip unutması kolay olur işte diğer türlü içinde hep şüphe olur. Unutması o şekilde zor olur.

Bu biraz da konu sahibinin karakterine bağlı, eğer takık biri değilse belki olabilir. Ama takık biriyse o saçmalamanın ardından belki daha kötü olabilir. Dediğim gibi karaktere bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…