Kız tam olarak ne demek istedi?

EmreBB

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. 7 aydan beri görüştüğüm kız vardı, onu sevdiğimi söyledim ve zamana bırakmak istediğini söyledi bir zaman sonrada mesaj attı görüşmek istemediğini söyledi. Ondan sonra telefonla aradım bana hakkını yiyemem o kadar yardımın oldu iyi insansın dedi. 2 gün sonra tekrar mesajlaşırken çok farklı konuştu ve en sonunda bayağı konuştuk bir şeyye vardım düşündüm değer vermesem duygularını önemsemem zarar gör veya görme diye düşünmeksizin görüşürüm dedi kafam allak bullak oldu zaten. Tam olarak ne dedi anlayamadım.

Sen iyi çocuksun, ne yapıcağın nasıl davranıcağın belli yani tahmin edilebilir birisin, özgüvenin düşük, 100 erkekten 99 erkeğin arasındasın diğer erkeklerden farkın yok, beni heyecanlandırmıyorsun tarzı şeyler söylemek yerine zamana bırakmak istiyorum demiş kısacası kız seninle olmak istemiyor. Kendini değiştir.

Arkadaşlar merhaba. 7 aydan beri görüştüğüm kız vardı, onu sevdiğimi söyledim ve zamana bırakmak istediğini söyledi bir zaman sonrada mesaj attı görüşmek istemediğini söyledi. Ondan sonra telefonla aradım bana hakkını yiyemem o kadar yardımın oldu iyi insansın dedi. 2 gün sonra tekrar mesajlaşırken çok farklı konuştu ve en sonunda bayağı konuştuk bir şeyye vardım düşündüm değer vermesem duygularını önemsemem zarar gör veya görme diye düşünmeksizin görüşürüm dedi kafam allak bullak oldu zaten. Tam olarak ne dedi anlayamadım.

Kız zamana birakma isini bahane olarak kullanmış seni de yedeğe atmis. Eger zamana bırakmasaydı direk ya keser atardı ya da oda olumlu donerdi dostum. Benim fikrime gore kotu niyet senin neden vaktini çalıyor abi ya soyler ya da söylemez. Müşteri hizmetleri mi bu? Bir kadının bir erkeğe sen cok iyi niyetli bir insansin demesi friendzone işareti hocam ama bir kadına dolaylı yoldan veya isteyerek onun kafasında yer edecek bir şey yaparsan yani aşırı düşünmeye sevk edersen kovalamaya başlar. Özetle orada onem vermesem duygularını önemsemem demek Türkçe meal olarak sen beni fazla degere bindirdin seni kırmak istemiyorum seni arkadaşım olarak görüyorum. Duygularini bayağı ablaya belli etmişsin veya vakti gelmeden etmişsin bu biraz ilişkinizin yakınlığına da bagli ama aklında hiç iliski yürütmek yoksa medeni bir cevap ama seven kadın duygulara karşılık verir sevmiyor dostum bu kız seni ve gayet belli etmiş ileriki aşamada uydu erkegimsin diyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı