Kız Tarafından Reddedilmek

Ağabeyim haklısın. Saydığın özellikler bende var fakat bir çirkin diye sevilmez mi insan? Mesela sana sınıfımdan örnek vereyim yakışıklı çocuklar kızlarla hep dalga geçer gibi eğleniyorlar, vuruyorlar vb. ama bunların aynısı ben yapsam ''Ne yapıyorsun lan defol git'' derler. Bir kızın yanında nasıl davranacağımı biliyorum asla kaba olmam, küfür etmem, sevecen olurum ama nedense beni sevmezler ama o onlarla dalga geçerek eğlenen çocukları çok severler hep onlarla takılmak isterler. Çirkin olmak zor şey be. Buna rağmen hiçbir şeyimi dışa vurmuyorum ne isteseler yapıyorum birisi aç olur da parası mı olmaz gider borç alır yine ona bir şeyler alıp veririm ama tipsiz olurum.

Sevgili kardeşim (aslında oğlum demem gerekir) sıkıntı çirkin hissetmendir. (belki de Sen öyle hissediyorsun)

Diyorum ki kendini başka yönlerden geliştir. Davranış olarak belki de yanlış yapıyorsun. Arkadaş olarak seçtiğin kişileri yeniden gözden geçir. Çok arkadaşın değil gerçek arkadaşın olsun.

Sonuç olarak başarılı olanların (her konuda olabilir) çirkinliğini, boyunun kısa olduğunu, şişman olduğunu kimse görmez.

@Caner Uncu Kardeşim bak sana tavsiyem o şahsı bırak. Onların akılları başlarına biraz geç geliyor. O zamanda maalesef herkes o kızları şey olarak görüyorlar. Ben de zamanında bir kızı çok sevdim. Her zaman aklım ondaydı. Ders çalışamıyordum. Ders dinleyemiyordum. Aklım hep ondaydı. Ailemi çok kırdım bu yüzden. Oysaki 480' lerde bir puanı olan bir liseye gitmiştim. Şimdi anladım. Sen aileni onun için kırsanda onu aklından hiç çıkaramasanda o çıkma teklifini kabul etse de aynı şeyleri senin için yapmaz. Yani bir kız için ne anneni babanı üz ne de derslerini aksat. Sonra benim gibi pişman olursun.

Mesela sana sınıfımdan örnek vereyim yakışıklı çocuklar kızlarla hep dalga geçer gibi eğleniyorlar, vuruyorlar vb. ama bunların aynısı ben yapsam ''Ne yapıyorsun lan defol git'' derler
Haklısın. Buna kaç kez şahit olmuşluğum var. Biri kıza hakaret etmesine rağmen kız sadece güldü. Oysa ki çok ağır bir hakaretti. Aynısını ben yapsam sapık, gerizekalı gibi sözler ve ağza alınmayacak hakaretler peşi peşine gelirdi.

Zamanla aynısını tekrar yapar. Hatta diğer arkadaşlarında böyle aşşağılayıcı hareketler yaparlar. İyi kalpli olursan bi o kadar ezilirsin.

Zaten çok arkadaşım yok. Az ve öz takılırım. Öyle serseri tiplerle falan bile takılmam hepsi düzgün insanlardır. Sigara içen kişilerden nefret ederim özellikle.

Kendileri çok güzel sanırım boşver ömründe neler göreceksin o olmazsa o olur sadece tipe gelene kapıyı aç def et!
@mstfaozder Hocam o kadar güzel anlatmışsınız ki. Kızlar sen onun için herkezi karşına alabilecek olsan onun için herşeyini feda etsen bile gene gider zibidinin birine. O da bugün onunla yarın başkasıyla dolaşır. Hayat böyle. Üniversitede bakar etrafına en güzel mesleği olana iki yılışır. Ardından evlilik. Kanma bunlara kardeşim. Hanım hanımcık bir kız bul kendine. Öyle kızlardan daha çok sever seni.

Zaten çok arkadaşım yok. Az ve öz takılırım. Öyle serseri tiplerle falan bile takılmam hepsi düzgün insanlardır. Sigara içen kişilerden nefret ederim özellikle
Senin için en iyisi. Öyle insanlarla muhattap olursan onlar gibi olursun. Ben öyle olmam deme hiçbir zaman. Allah inşallah hep iyi niyetli insanlar karşına çıkartır ve inşallah gönlüne göre birini verir.

Teşekkür ederim, inşallah.

Reddedilmeyi bilirim ama aslında son açıldığım kızdan aldığım cevaptan sonra benimkisi pek reddedilmek sayılmaz. İlk reddedilişimi lise zamanımda aldım. Kız sevgili olmayı düşünmediğini söylemişti hatta sevgili istemediğini de ama sonradan öğrendim ki başkasıyla çıkmaya başlamış. Daha sonra üniversite 1. sınıfta da birine teklifte bulundum o da ben okumaya geldim sevgililik falan düşünmüyorum demişti. Arkadaşlardan öğrendim ki o da başkasıyla çıkmaya başlamış. Tabi bunların yalan söylediklerini öğrendikten sonra hemen soğudum ve geçici hoşlantıymış demiştim bunlara çünkü yalan söylemek beni hemen soğutur. Sonra üniversite 2. sınıfta bir kız ile daha tanıştım ve son beğendiğim kıza duygularımı söyledim, o da başkasını sevdiğini söyledi ben de aradan çekildim. Gönül onun gönlü, ben ne yapabilirim ki ? O ise arkadaş kalmaya devam edelim, üzülmeni istemiyorum, özür dilerim senden dedi. Ben de sevdiği olan veya sevgilisi olan bir kız ile konuşmam ve arkadaş olmam doğru değil dedim ve konuşmayı kestim. Fakat benim gözümde değeri daha da artmıştı çünkü öncekileri gibi yalan söylemedi. Ben ise 1 hafta kadar kendime gelemedim. Hayatım boyunca sadece 3 kıza teklif ettim daha da teklif falan etmem, ilk 3'ünde olmuyorsa sonrasında hiç olmaz dedim ve içime kapanık olarak daha doğrusu pesimist olarak hayatıma devam ediyorum. Belki de görünüşümden dolayı kaybediyorumdur...

Son düzenleme:
Hikayeni okuyunca aklıma bir film geldi, oradaki genç Adama benziyorsun, o filmi tavsiye ediyorum, filmin adı"Kağıttan Kentler"bu filmi izlemelisin, çok şey öğreneceksin bu filmden, hayatını şekillendirecek belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…