Reddedilmeyi bilirim ama aslında son açıldığım kızdan aldığım cevaptan sonra benimkisi pek reddedilmek sayılmaz. İlk reddedilişimi lise zamanımda aldım. Kız sevgili olmayı düşünmediğini söylemişti hatta sevgili istemediğini de ama sonradan öğrendim ki başkasıyla çıkmaya başlamış. Daha sonra üniversite 1. sınıfta da birine teklifte bulundum o da ben okumaya geldim sevgililik falan düşünmüyorum demişti. Arkadaşlardan öğrendim ki o da başkasıyla çıkmaya başlamış. Tabi bunların yalan söylediklerini öğrendikten sonra hemen soğudum ve geçici hoşlantıymış demiştim bunlara çünkü yalan söylemek beni hemen soğutur. Sonra üniversite 2. sınıfta bir kız ile daha tanıştım ve son beğendiğim kıza duygularımı söyledim, o da başkasını sevdiğini söyledi ben de aradan çekildim. Gönül onun gönlü, ben ne yapabilirim ki ? O ise arkadaş kalmaya devam edelim, üzülmeni istemiyorum, özür dilerim senden dedi. Ben de sevdiği olan veya sevgilisi olan bir kız ile konuşmam ve arkadaş olmam doğru değil dedim ve konuşmayı kestim. Fakat benim gözümde değeri daha da artmıştı çünkü öncekileri gibi yalan söylemedi. Ben ise 1 hafta kadar kendime gelemedim. Hayatım boyunca sadece 3 kıza teklif ettim daha da teklif falan etmem, ilk 3'ünde olmuyorsa sonrasında hiç olmaz dedim ve içime kapanık olarak daha doğrusu pesimist olarak hayatıma devam ediyorum. Belki de görünüşümden dolayı kaybediyorumdur...