Kız Tarafından Reddedilmek

İyi olun, temiz olun, kalbiniz temiz olsun, kötü huylarınız olmasın, saygılı olun, ağırbaşlı olun, hayata karşı hep umut dolu olun. Hiçbir şeyi dine allaha bir şeye bağlamadan söylüyorum: En sonunda her şer güzel olacak. Daha güzelleriyle karşılaşacaksın, beraber olacaksın. Hayatında daha çok güzel şey olacak. Yeter ki iyi biri olun ve umut dolu olun.

Ağırbaşlılık ve sessizlik. Lisede böyle takıldım, bir de tam kafa dengi arkadaş buldum ya haya bana güzeldi. Ne çıkma teklifleri geldi reddettim, tipine karakterine bakmadım bile. Sevgili kavramı ihtiyaçtır eğer sen zeki ve üretken isen senin o kavrama ihtiyacın yoktur. Senin bir can dostuna ihtiyacın vardır.

Açıkçası ben ona bir türlü denk gelemedim be kardeşim.

Açıkçası ben ona bir türlü denk gelemedim be kardeşim.
Ben 9 da denk gelmiştim, çocuğun burnunu kırdım, alnını şişirdim, dudağını patlattım, kolumuzu sakatladık. Sonuç hala arkadaşız. 1.93 boyunda 100 kilo civarı Boss gibi arkadaşım, ben 1.76 boyunda 63 kilo savaşçı gibiyim.

Gerçekten çirkinim ve 2. sınıftan beri sınıf birincisi olmak için hırslanıyorum. Sen böyle dediğinde acaba çalışma sebebimin bu eksikliklerimi kapatmak olup olmadığını düşündüm.

Bu adamı siz delirttiniz...
Keşke geri dönse.

Gitti forumdan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…