Kız tavlayabilir miyim ?

Gamer 52

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben liseye geçtim ve yeni ortam falan filan :D Arkadaşlar lisede kızlar bana bakar mı ve ya ben kız tavlayabilir miyim ? Derslerimi sormayın gayet iyi başarılı bir öğrenciyim. Tipim böyle :
image.jpg

Bu gibi şeyler ile uğraşma. Her şeyi akışına bırak. Derslerine çalış. Kendini kurtar. Ama merak etme. Her insanın hoşlanacağı bir tip vardır. O yüzden uğraşır isen olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Elbet senden hoşlanan biri çıkar. Ben de çok yakışıklı sayılmam ama arkadaşlarım yakışıklısın diyor. Bu sene başında benden hoşlandığını söyleyen 3 kız oldu. 2 tanesi bana göre ortalamanın altında idi. Diger 1 tanesi ise geçen sene bizim okulda olan bir kızdı ve tam anlamıyla -argoda- motor olmuş bir kızdı. Sanırım geçen sene 16 kişiyle çıkmıştı. O yüzden hiç bulaşmadım. Amma lakin ki keşke bir tur da ben binseydim dediğim oluyor bazen. :LOL::LOL:

Hocam öyle bi söylediniz ki kendimi acıların çocuğu Emrah gibi hissettim.:D

Peki arkadaşlar 5 üzerinden kaç verirsiniz tipime ?
Harbiden öyle... ben bile sana acıdım.:D Murat hoca, herhalde kendin gibi Galatasaray'lı bulursun demek istedi.:ajan:

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı