Kız tavlayabilir miyim ?

Murat hoca, herhalde kendin gibi Galatasaray'lı bulursun demek istedi.
Yok ondan değil, tabi onunda katkısı olur da demek istediğim çoğu kendini çirkin zanneder ancak onu alacak bir prens veya prenses vardır :) Yani karşına biri ille çıkar demek istedim.

Yok ondan değil, tabi onunda katkısı olur da demek istediğim çoğu kendini çirkin zanneder ancak onu alacak bir prens veya prenses vardır :) Yani karşına biri ille çıkar demek istedim.
Çıkmamış hocam, adam 35 yaşına gelmiş hala bakir :)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha önce hiç gitmediğiniz ve asla gitmeyeceğiniz bir yere gidin, güzel bir kız gördüğünüzde ona 'Senden hoşlanıyorum, benimle çıkar mısın' diyin. Nasıl olsa oradaki kimseyi tanımıyorsunuz ve birdaha oraya gitmeyeceksiniz. Yani rezil de olmazsınız. Belki kızın biri evet der. :) Demezse bile yılların acısını çıkartmış olursunuz. Şansınızı deneyin derim.
Bence işi şansa bırakmamak gerek. Ben şansa bıraktım, kafama takmadım ve hiç kız arkadaşım olmadı. Böyle giderse olmayacak da. :)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı