Daha fazla
- Profil Kapağı
- 1526212193
Bu senenin ilk dönemi kız arkadaşım oldu sonra ikinci dönem hiç ilgi gösteremedim ayrıldık. Sanki bir sürü alternatifim var ya
Kız arkadaşın olunca bir şey değişmiyor. Evet daha mutlu oluyorsun ama kendine en yakın kızı bulman gerek. Gidip sırf güzel diye senle alakasız birini bulursan sıkılıyorsun. Bende durum öyle değildi gerçi. Fen lisesinde aşklar farklı mı oluyor bilmiyorum ama g*tü cidden tavanda olan kimse yoktu. Yani herkes birbiriyle samimiydi falan. Öle yakışıklı falanda değilim normale yakın bir tipim var. Artık bu yaş grubundan normal ne olarak sayılıyorsa. Neyse zaten lisedeyim sanırım sende lisedesin. Şu dönemde yaşayacağın aşk pek bir şey ifade etmiyor. Bundan 2-3 sene sonra ki 11. sınıfa geçtim benim için seneye yaşadığın aşkın veya çıktığın kişinin bir önemi yok. Zaten deli gibi ders çalışacak üstüne onu seneye tekrar göreceğin bile kesin değilken kızlara kafa yorman çok gerekmiyor. İlla bende bu duyguyu yaşamak istiyorum dersen senin gibi düşünen ve Atatürkçü olan ki bu benim için en önemli iki etmen diğerleri önemli değil bir kız bulabilirsin rahatlıkla. Tabi sen nasıl düşünüyorsun o da önemli. Benim için tipin asla bir önemi olmadı olmayacak çünkü yaratılırken kimseye katalog verilmedi şunu seç diye. Dolayısıyla kendi düşüncelerin ve ilkelerin onunkiyle benzeşiyor ise muhtemelen beraber olursunuz.