Kıza Açılamamak

Yasin252

Hectopat
Bugüne kadar ilk görüşte aşk ile dalga geçen biriydim. Geçen aya kadar. Lise son sınıf öğrencisiyim. Bahsettiğim kızı seviyorum ve açılmak istiyorum. Fakat 8 senedir imam hatipte okumam, daha önce hiçbir kıza açılmadığım için, ve kızın çok sosyal olması gibi sebeplere açılmaya korkuyorum. Diyebilirsiniz bunun için mi yardım mi istiyorsunuz diye ama aşk işte ne yaparsın. Ne yapmamı önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kendi okul arkadaşlarının yanında oldukça rahatken, daha az gördüğü dershane arkadaşlarının arasında biraz daha sessiz olması normaldir.

Galiba haklısın.
Dışarıda konuşamazsan sosyal medyadan yürü. Oluru varsa olur yoksa zaten uğraşma yeni hedeflere yol al.

Galiba sahilin oraya çağırıp konuşucam baska çare gelmiyor artık aklıma.

Açılırsan %99 ihtimalle reddedilirsin. Açılma olayı 2000'li yılların başlarında kaldı sanıyordum.:) Muhabbetinin sıfır olduğu kıza açılmak gibi bir aptallık yapma. Olma ihtimali varsa bile sıfıra indirirsin.

Açılırsan %99 ihtimalle reddedilirsin. Açılma olayı 2000'li yılların başlarında kaldı sanıyordum.:) Muhabbetinin sıfır olduğu kıza açılmak gibi bir aptallık yapma. Olma ihtimali varsa bile sıfıra indirirsin.
Bu görüşe katılıyorum, ilk önce direk seviyorum falan deme. İlk olarak bi tanış, aşktan falan bahsetme sadece tanışmak iste instagramını iste yaz. Kızın kafasını saracak muhabbetler yap ondan sonra dene şansını.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı