Kıza açılamamak

Düğünde baya karizma ve yakışıklı ol, güzel giyin ve ilgilendigin kız dahil herkes sana baksın. Ve o kıza ilgisiz davran, umrunda degilmis gibi. Umursamaz tavırlarından vazgecmeden arada onu öv, kıyafetin güzel olmus de, cok güzel olmussun de. Ve umursamazlıga devam et, bir de son olarak onla ufak bir muhabbete gir. Kısa sürsün ve muhabbetinizde umursamaz davranmaya devam et. Daha sonra kızın ablasından mesaj ilet, onu begendigini iletmesini iste. Onunla konusmak istedigini söyle, reddedecegini düsünmüyorum.
Bu galiba tek en akıllı ve en iyi çözüm yolu teşekkür ederim yanıtınız için.
Şimdi hocam yengenize açılmak biraz zorlayacak ama kapalı bir yerlerde küçük şeyler sorabilirsiniz.

"Oooo Hawli"
Yengeme açılmıyorum zaten ne alaka?
Düğünde baya karizma ve yakışıklı ol, güzel giyin ve ilgilendigin kız dahil herkes sana baksın. Ve o kıza ilgisiz davran, umrunda degilmis gibi. Umursamaz tavırlarından vazgecmeden arada onu öv, kıyafetin güzel olmus de, cok güzel olmussun de. Ve umursamazlıga devam et, bir de son olarak onla ufak bir muhabbete gir. Kısa sürsün ve muhabbetinizde umursamaz davranmaya devam et. Daha sonra kızın ablasından mesaj ilet, onu begendigini iletmesini iste. Onunla konusmak istedigini söyle, reddedecegini düsünmüyorum.
Kızın küçük bi bebek kardeşi var. Onu piyon olarak kullanıp konu çıkartırım, üstünden birkaç şey söyleyip ayrılırım yanından. Yarın haber ederim.

Son düzenleme:
Bu galiba tek en akıllı ve en iyi çözüm yolu teşekkür ederim yanıtınız için.

Yengeme açılmıyorum zaten ne alaka?

Kızın küçük bi bebek kardeşi var. Onu piyon olarak kullanıp konu çıkartırım, üstünden birkaç şey söyleyip ayrılırım yanından. Yarın haber ederim.
Muhabbete girmeni istememin sebebi, kız senin onu sevdiğini öğrenince dış görünüşüne kapıldığını düşünmesin diye. Belki muhabbetini begendin konusmasını begendin, onun yanında dış görünüşünü de beğendin diye düsünmesi icin. Yani sadece dış görünüşü icin begendigini düsünmesin diye.

Hocam yengenize açılıyorsunuz zannettim😂
Hocam davranışlarına bakın size karşı nasıl çok hızlı adım atmayın yavaş yavaş yürüyün bence.

Geç kalmadın düğün yarın da o zaman öyle yapsam beni keseler mi yoksa pompalı ile vururlar mı bilmem hocam :D

Hocam korkmayın bir şey yapmazlar ama bence dansa kaldırmayı deneyin güzel adım olur tabii ki de kendinizi küçük duruma düşürmeden.
Tanıdıkları kızarlarsa yanlış anlamayın kanka yız falan dersiniz hocam dansa kaldırdınız diye dövecek halleri yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı