Kıza açıldıktan sonra ne yapılmalı?

berkanrekt

Kilopat
Daha fazla  
Kızla çok konuşmuyoruz, ama samimiyiz. 9. sınıfta iken tanışmıştık ve o zamanlar biraz hanzoydum. Şu an ayrı sınıflardayız ve ben kendime çeki düzen verdim. Konuşmaya çağırmayı düşünüyorum. Güzel bir şekilde izah edip açılacağım. Hayır derse peki denilip geçilebilir. Olabilir, evet falan diye olumlu yanıt alırsam o an ne yapmam gerektiğini hiç bilmiyorum. Ne yapılır bilen birisi söylerse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • "Peki o zaman bugün okul çıkışı beraber dolaşalım mı?"
  • "Tamam o halde eve gidince Instagram'dan yazayım ben sana"
  • "Kantinde bir kahve içelim mi?"
Böyle şeyler diyebilirsin.

@berkanrekt sorun değil. Tabii ki sorabilirsiniz. Kendiniz gibi konuşun, yapmacık olmayın. Demek istediğim o, beğenmezse ya da arkadaş olmak isterse de seni yedek listesine eklemeye çalışıyordur. Bu oyuna gelme derim, hadi bakalım. Bizi de bilgilendirirsin.

@berkanrekt sorun değil. Tabii ki sorabilirsiniz. Kendiniz gibi konuşun, yapmacık olmayın. Demek istediğim o, beğenmezse ya da arkadaş olmak isterse de seni yedek listesine eklemeye çalışıyordur. Bu oyuna gelme derim, hadi bakalım. Bizi de bilgilendirirsin.
Yapmacık olmayı hiç sevmem zaten. Gayet açık dürüst şekilde konuşmayı düşünüyorum, istemezse zorlamam rahatsız etmem. Arkadaş da kalmam ki kalamayız zaten tecrübeye dayalı :)
  • "Peki o zaman bugün okul çıkışı beraber dolaşalım mı?"
  • "Tamam o halde eve gidince Instagram'dan yazayım ben sana"
  • "Kantinde bir kahve içelim mi?"
Böyle şeyler diyebilirsin.
Bunlar da çok modern gibi ya beraber dolaşalım mı demeyi düşünüyorum ben de.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı