Salih METİN
Megapat
- Makaleler
- 13
Ben denedim ve olmuyor. Sevdiğiniz kişiyle arkadaş olamıyorsunuz.
- Bir kişiyi hayatınızın merkezine koymayın. Sonra benim gibi canınız çok yanar.
- Sevgili işleri için dostluklarınızı bozmayın, yakınlarınızı üzmeyin.
- Birini alttan almayın, her şeyi olduğu gibi karşı tarafa aktarın. Ben üzülmesin vs. diye bir çok şeyi söylemedim. Sonucunda da kendini haklı çıkardı.
- Birini üzmeyim ya vs. şeklinde davranmayın. Alttan almayın.
- Tek taraflı sevme de çok can yakıyor.
- Benim girdiğim gereksiz triplere girmeyin.
- Bir kişi için intikam peşinde olmayın. Sonralardan ister istemez üzülüyorsunuz, hepimiz insanız sonuçta. Hepimizin hisleri var.
- Yapılan kötü davranışı karşıya iletince hiçbir şey olmuyor. Asıl olgunluk o davranış karşısında doğru davranışları yapabilmektir. Kötülüğü zaten herkes yapar, önemli olan kötü davranışlara rağmen iyi davranabilmektir.
Sanmıyorum, normal insanlar Technopat'ta takılmaz. Biz azınlığız.@89666 belki burada anlatmak istemiyor da olabilir, arkadaşı takip ediyor olabilir siteyi. Bilemeyiz.
Şu kadar cesaretim olsaydı keşkeBu arada, aklıma eski bir arkadaşımı getirdin. Çocuk tam bir süt oğlanıydı fakat sürekli model gibi kızlara teklif ediyordu. Sert bir şekilde red, engel vb. yiyordu ama yılmıyordu.
İşi oldugunu soyledi. Yoksa ben de ısrarla teklif edecek bir insan değilim. Oturup konuşmayı kendimce doğru bulduğumdan sordum sadece. Birkaç tane neden sıraladı direkt.Oturmayı ısrarla reddetmiş, ona rağmen teklif etmişsin. Birde cesaretten dolayı tebrik etmek nedir? Dalga geçmiş bir güzel seninle. Birde öneri mi veriyorsun? Yazık.
Teşekkür ederim hocam. Kim ne derse desin, sizin tecrübenizde bu forumda kullanıcı bulmak çok zordur. Belki de gerçek hayatta bile. Onların dediğine zaten kulak asmayacağınızı biliyorum, yine de boş vermekte fayda goruyorum.Bana bir de öylesine gereksiz yere yazı yazmışsın demişlerdi. Gene dediğim çıktı. İlgili yazı:
Onun dışında o kız senin gibi güzel bir insanı kaybettiğine üzülsün. Salla gitsin.
Keşke...Şu kadar cesaretim olsaydı keşke
Hiç değilse yaşamadım demezsin. Benim anı gibi kalır aklında. Onun dışında çoluk çocuğu önemseyecek olsaydım zaten işim vardıLise bittikten sonra guzel bir anı olarak hafızamda yer edinecek.