Kıza açıldım ve reddedildim

İşi oldugunu soyledi. Yoksa ben de ısrarla teklif edecek bir insan değilim. Oturup konuşmayı kendimce doğru bulduğumdan sordum sadece. Birkaç tane neden sıraladı direkt.

Cesaret işi de teklif ettikten sonra soylediği sözlerin arasındaydı. Çok da takılmamak gerek. Ayrıca oneri mi veriyorsun demişsiniz de kusura bakmayın ama bu da bir nevi aşağılama.

Kız gerçekten özünde iyi bir kız. O yüzden söylediklerinden hiç de art niyet aramadım.

Teşekkür ederim hocam. Kim ne derse desin, sizin tecrübenizde bu forumda kullanıcı bulmak çok zordur. Belki de gerçek hayatta bile. Onların dediğine zaten kulak asmayacağınızı biliyorum, yine de boş vermekte fayda goruyorum.

Kızı ben burada detaylıca anlatmadım ancak içinde iyi bir kız. En azından içiyle dışının aynı oldugunu gösteriyor. Ben bu kızda hiç art niyet aramadım, aramam da. Lise bittikten sonra guzel bir anı olarak hafızamda yer edinecek.

Keşke... 😅
Züğürt tesellisi. Aşağılama amacım yok, iyiliğin için söylüyorum.

Züğürt tesellisi. Aşağılama amacım yok, iyiliğin için söylüyorum.
İyi niyetiniz için teşekkür ederim 🙏 ancak sizin de benim gozlem ve deneyimime guvenmenizi isterim zira bu kızı eylülden beri tanırım, bilirim. Tabii soyledikleriniz oznel ifade, haklılık payınız da vardır belki de ben goremiyorumdur ancak katılamıyorum maalesef.

Ek olarak önüne gelen her kıza açılıp reddedilmesi de öz güveni tavan yapar ister istemez. Bir süre sonra alışır ve umursamamaya başlar. Sizin yaşlarınızda olsam açıkçası önüme gelen kıza yürürdüm. Şu an yürüyecek vaktim ve kaldıracak kafam yok maalesef kız tribini.

Tanıdığın bütün kızları deneyeceksin, sonunda biri kabul eder diye. Hiç biri kabul etmezse bittiğin andır zaten
Ben öyle düşünmüyorum, her kız potansiyel gelin adayı değil. Kişi 16 yaşında ve böyle şeyleri tam algılayabilecek birisi değil, arkadaş ilişkisi ve hoşlanma arasındaki farkı açıklaması gerek. Ayrıca malum kızla ne zamandır tanışıyor ve tanıyor mu?

Umarım artık her hoşlandığın arkadaşınla sevgili olmak istemezsin.
Sayın hocam, bu yargıya nereden vardınız bilemeyeceğim. Benim hem kendi hem de yan sınıfta samimi oldugum kızlar var. Ara sıra şakalaştığımız, hoş sohbetlerin açıldığı ortamım var. Şükür; ben öyle her kıza yazacak, açılacak bir insan değilim. Olan var, bir şey diyemem ama ben "sandığınız" o değilim. İnanın bu kızla da gorusuyordum diğer kız arkadaşlarım gibi ancak hiçbiri bu kadar beni etkilemedi. Zaten 16 yaşındayım, ergenlikteyim yahu. Arkadaşlarımın sayamacağım kadar sevgilisi olup bitirken benim ilk teklifim. Bu tip konularda ciddiyet isteyen biriyimdir ayrıca. İleride üniversite hayatımda hatta evleneceğim insanda dahi bunu gormek isterim.
Ben öyle düşünmüyorum, her kız potansiyel gelin adayı değil. Kişi 16 yaşında ve böyle şeyleri tam algılayabilecek birisi değil, arkadaş ilişkisi ve hoşlanma arasındaki farkı açıklaması gerek. Ayrıca malum kızla ne zamandır tanışıyor ve tanıyor mu?
Eylülden beri muhabbetimiz oluyor diyeyim. Sınıflarına çok sık giriş-çıkış yaptığım için de daha çok tanıma fırsatım oldu. Arkadaşlarından da samimi olduklarım var.

@Salih METİN dostum o arkadaşı ben anlamıyorum. Önüne gelen konuya kahkaha atıp bu tarz yazılar yazıyor. Çok önemsemenin bir mantığı bence yok.

Şükür; ben öyle her kıza yazacak, açılacak bir insan değilim.
Arkadaşlarımın sayamacağım kadar sevgilisi olup bitirken benim ilk teklifim. Bu tip konularda ciddiyet isteyen biriyimdir ayrıca. İleride üniversite hayatımda hatta evleneceğim insanda dahi bunu gormek isterim.
Güzel ama bunu sakın unutma.
Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıklı ol. Devir ve değişen nesil.

Şu benim konularıma atlayan @Park Müdürü Benson 'e bakın. İstisnasız bütün Erkekler Soruyor konularına aynı mesajı atıyor. "Şimdiki kızlar böyle", "Boşver kendi kaybeder"'den başka mesajına şahitlik eden var mı aranızda?

Nasıl bir kadın düşmanlığıysa çıkma teklifi reddeden kıza bile kulp bulabiliyor, ciddiye almayın şunu :D Ne yapsın yani kız, ilgisi yoksa bile kabul mü etsin yafta yememek için?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı