Oyun alıntıları ile yaşamaya devam et sen.Güzel ama bunu sakın unutma.
Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıklı ol. Devir ve değişen nesil.
Oyun alıntıları ile yaşamaya devam et sen.Güzel ama bunu sakın unutma.
Öngörülemeyen sonuçlara hazırlıklı ol. Devir ve değişen nesil.
En geç 17 yaşında ilk sevgilin olması lazım. Yoksa arkadaşın dediği gibi kızları tanrı olarak görürsün ve evlenene kadar (30'unu bile geçebilir, ve büyük ihtimalle görücü olur) sevişemezsin.Arkadaşlar bu kız olayları tamamen biyolojik bence. Aşk olayı da öyle. Maalesef içgüdüsel bir şey. Herkes mutlaka ki birini sevmiştir. Ayrıca öyle çorap söküğü gibi sevgili değiştirmek de iyi bir şey değil.
Kızları boş verin benim önerim belirli bir yaşa kadar. Ben üniversiteden sonra yapılması taraftarıyım. Tabii ki size kalmış ama.
En geç 17 yaşında ilk sevgilin olması lazım. Yoksa arkadaşın dediği gibi kızları tanrı olarak görürsün ve evlenene kadar (30'unu bile geçebilir, ve büyük ihtimalle görücü olur) sevişemezsin.
Kastettiğim o değil. Kızlara nasıl konuşulacağını, davranılacağını bilemezsin ve seks eksikliği çekersin. Sonra benim gibi aklını yitirirsin.Alakası yok. Tanıdıklarımın çoğu üniversite yıllarında sevgili yaptı hiçbiri de kızları üstün bir varlık olarak görmüyor. O kişilikle alakalı.
Kastettiğim o değil. Kızlara nasıl konuşulacağını, davranılacağını bilemezsin ve seks eksikliği çekersin. Sonra benim gibi aklını yitirirsin.
Günde 10 posta atsam yine sevişmenin yerini tutmaz, 13 yaşında bile tutmuyordu benim için.Ya tabii ki belirli bir yerden sonra cinsellik tavan yapıyor ve onu mastürbasyon ile bastıramayabiliyorsun ama bunlar tamamen içgüdüsel bence. Ayrıca bu tarz tabuları sonradan yenebilirsin bence.
Günde 10 posta atsam yine sevişmenin yerini tutmaz, 13 yaşında bile tutmuyordu benim için.
Ben üniversitede de yapamayacağım zaten, görücüye kaldım. Artık o da kaç yaşında olursa.@309999 hocam tabii ki dediğinizde doğru. Bazıları hiç sevgili yapmıyor, üniversitede adamakıllı sevgili yapıyor. Ben erkenden bu tarz olayların tecrübe edilmesi tarafındayım, ağaç yaşken eğilir sonuçta.
19 yaşındayım.Kaç yaşındasınız?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.