SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Aralık 2023 #111 @Technous efendim hocam.
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #112 Üstat ben artık bu hesabı bırakıyorum. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, hoşçakalın. Gördükçe o günler gözümün önüne geliyor. Hoş bir duygu değil üstat.
Üstat ben artık bu hesabı bırakıyorum. Hepinize tekrardan çok teşekkür ederim. Sizleri tanıdığım için çok şanslıyım, hoşçakalın. Gördükçe o günler gözümün önüne geliyor. Hoş bir duygu değil üstat.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Aralık 2023 #113 Önüne bak artık yapacak bişey yok.
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Aralık 2023 #114 SeanStrickland dedi: Önüne bak artık yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla... Önüme bakıyorum hocam ama buraya geldiğimde aklıma olaylar tekrardan geliyor. O yüzden burada noktayı koymak istiyorum. Konuyu da silmeyi talep etmeyeceğim. Belki bazı arkadaşlara yardımı dokunur. Kalın sağlıcakla.
SeanStrickland dedi: Önüne bak artık yapacak bişey yok. Genişletmek için tıkla... Önüme bakıyorum hocam ama buraya geldiğimde aklıma olaylar tekrardan geliyor. O yüzden burada noktayı koymak istiyorum. Konuyu da silmeyi talep etmeyeceğim. Belki bazı arkadaşlara yardımı dokunur. Kalın sağlıcakla.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 26 Aralık 2023 #115 @Technous en iyisini yapiyosun sağlıcakla kal.