oguzunluerler1 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 588 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #31 Tam bak aynını yazıyordum yazdığını görmeden, gönüller birmiş
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #32 oguzunluerler1 dedi: Zaten reddetmeyecektir bence kim hoşlaşmadığı insanlar gecelere kadar konuşur ki, dışarıdan bakınca bence açılman lazım. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, bu gazla umarım yaparım. Pencere bakıcısı dedi: Şahsen ben reddettse bile moralim hiç bozulmaz (daha önce birkaç kez yaşadım kendi kaybeder)ama siz biraz fazla kıza bağlandığınz için korkuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar bağlandığımı da bilmiyorum. Harbiden doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.
oguzunluerler1 dedi: Zaten reddetmeyecektir bence kim hoşlaşmadığı insanlar gecelere kadar konuşur ki, dışarıdan bakınca bence açılman lazım. Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, bu gazla umarım yaparım. Pencere bakıcısı dedi: Şahsen ben reddettse bile moralim hiç bozulmaz (daha önce birkaç kez yaşadım kendi kaybeder)ama siz biraz fazla kıza bağlandığınz için korkuyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Neden bu kadar bağlandığımı da bilmiyorum. Harbiden doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum.
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 16 Aralık 2023 #33 @Technous hoşlamdığının mesajı varsa niye açılmıyosun?
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Aralık 2023 #34 Technous dedi: Çok sağ olun, bu gazla umarım yaparım. Neden bu kadar bağlandığımı da bilmiyorum. Harbiden doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Reddettse kendinin nasıl olucanı düşün (deneyim konuşuyor)
Technous dedi: Çok sağ olun, bu gazla umarım yaparım. Neden bu kadar bağlandığımı da bilmiyorum. Harbiden doğru düzgün yemek bile yiyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Reddettse kendinin nasıl olucanı düşün (deneyim konuşuyor)
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #35 SeanStrickland dedi: @Technous hoşlamdığının mesajı varsa niye açılmıyosun? Genişletmek için tıkla... Açıkça demiyor ki, açıkça dese ben koşa koşa açılırım.
SeanStrickland dedi: @Technous hoşlamdığının mesajı varsa niye açılmıyosun? Genişletmek için tıkla... Açıkça demiyor ki, açıkça dese ben koşa koşa açılırım.
oguzunluerler1 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 588 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #36 Güzel haberlerini beklerim hocam inşallah iyi gider
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #37 Pencere bakıcısı dedi: Reddettse kendinin nasıl olucanı düşün (deneyim konuşuyor) Genişletmek için tıkla... Umarım öyle bir şey olmaz. oguzunluerler1 dedi: Tam bak aynını yazıyordum yazdığını görmeden, gönüller birmiş Genişletmek için tıkla... Hangisini hocam?
Pencere bakıcısı dedi: Reddettse kendinin nasıl olucanı düşün (deneyim konuşuyor) Genişletmek için tıkla... Umarım öyle bir şey olmaz. oguzunluerler1 dedi: Tam bak aynını yazıyordum yazdığını görmeden, gönüller birmiş Genişletmek için tıkla... Hangisini hocam?
SeanStrickland Hectopat Katılım 9 Mayıs 2021 Mesajlar 1.339 Çözümler 2 16 Aralık 2023 #38 @Technous bazı kızlarda daha iyi ilgi alabilmek için bu hoşlanıyomuş gibi davranmalar olabiliyor. Cidden güzel kızsa o yaşlarda senin de daha çekici daha erkeksi olmanı bekliyodur.
@Technous bazı kızlarda daha iyi ilgi alabilmek için bu hoşlanıyomuş gibi davranmalar olabiliyor. Cidden güzel kızsa o yaşlarda senin de daha çekici daha erkeksi olmanı bekliyodur.
T Technous Zeptopat Katılım 12 Aralık 2023 Mesajlar 0 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2023 #39 oguzunluerler1 dedi: Güzel haberlerini beklerim hocam inşallah iyi gider Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, mutlu haberleri paylaşırım umarım.
oguzunluerler1 dedi: Güzel haberlerini beklerim hocam inşallah iyi gider Genişletmek için tıkla... Çok sağolun, mutlu haberleri paylaşırım umarım.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 16 Aralık 2023 #40 @Technous iyi şanslar.