Kıza açılıp gönlünü alabilir miyim?

Zaman gecince duzelirsin. Bu sure zarfinda kendin icin cok faydali seyler de yapabilirsin cok zararli seyler de. Iyi veya kotu insan icin donum noktalari buralardir, mesela spora da baslayabilirsin sigaraya da baslayabilirsin boyle bir noktada. Icindeki sende bitiyor, bu durumu firsata cevirerek boyle bir seyi bir daha asla yasamamak icin kendini cok guclendirebilirsin (fiziki veya mental veya maddi) veya dibe batip cokebilirsin. Tamamen sende top. Seni senden baskasi kurtaramaz dostum bir tane hayatimiz var, kotu hissediyorsun biliyorum ama kazanmak zorundayiz. Direkt yarin spora basla eger gitmiyorsan mesela. Yardir. Veya coktadir yapmak ve en iyisi olmak istedigin hobini yapmaya basla. Veya hep erteledigin diyetini yap, veya ogrenmek istedigin dili ogren vs. Bir anda gunde 7 8 saatin bosaldi. Boyle firsatlar insanin ayagina cok gelmez. Vaktini kazanca donustur.

Sen iyi bir insana benziyorsun kimligini oldurmeden yap ne yapacaksan, onu da ekleyeyim.. Bir kere bozuldu mu bir daha zor toplaniyor.

Sağolun hocam, sizler olmasanız mental olarak diplerde olurdum. Spora gidiyordum önceden, yeniden başlarım o zaman. Sözde yakın arkadaşım bana böyle davranmıyordu. İyi ki varsınız, insanlara olan güvenim sarsıldı ama sizler cidden bana bir abi, bir kardeş oldunuz. Tekrardan hepinize çok teşekkür ederim. Arada gelir son gelişmeleri sizlere aktarırım, sağlıcakla kalın.

Rica ederim dostum boyle zamanlarda sapla samani ayirirsin hangi arkadas yakindir hangisi yalandir anlarsin bu tarz pozitif yonleri de olur kriz zamanlarinin. Su an kimin nasil davrandigini unutma cevrendeki. Atlatirsin moralini bozma kiz ve sozde arkadaslarin degerli bir kisi kaybetti sense toksik insanlardan arindin.

Vazgeçtim hocam. Kızın sevgilisi varmış.
Açılmak istediğin kızın mı sevgilisi varmış? Olaylar çok hızlı gelişti bir poh anlamadım. Ben mi yanlış anladım acaba.

@Technous Allah kurtarmış o zaman hocam. Zamanında bende benzerini yaşamıştım. Allah'a şükür gözüm açılmıştı da nextlemiştim.

Son düzenleme:
Lisedeyim ben, bir süreden beri birazcık da olsa hoşlandığım biri var. Dönem başlayalı 3 ay oldu mesela 3 aydır normal günlük konuşma harici tek kelime etmedim hoşlantım hakkında, bir kaç kez elime fırsat geçse de elimle ittirdim direkt. Yani çok hızlı ilerlemesi o yüzden beni şaşırttı. Ben de çok çekingen davranıyor da olabilirim
Neyse dediğim gibi geçmiş olsun, ölüm harici her şeye çözüm var.

Açılmak istediğin kızın mı sevgilisi varmış? Olaylar çok hızlı gelişti bir poh anlamadım. Ben mi yanlış anladım acaba.
Hocam ben ne yapayım? Bu kadar hızlı duygu değişimleri beni 10 yaş yaşlandırdı resmen. Bu arada sevgilisinin olduğuna ben inanmadım zaten ama büyük ihtimalle o olaylardan dolayı soğudu benden ve yalan söyledi yani. Neyse benim umurumda değil artık. İlk engelleyende benim bu arada kızı, onun gururu ve sevincine paha biçilmez. Yoksa bu kadar rahat kalamazdım. Yıkılmaktan kurtuldum son anda

Evet bana da yalan koktu biraz ama bir sey demek istemedim.

Kardeşim hızlı ilerlememesi iyi bir şey. Benden ders çıkarırsın artık. Çok teşekkür ederim. Umarım bu anlattığım iki kişi hariç kimse bu tarz bir olay yaşamaz. Kalın sağlıcakla.

Evet bana da yalan koktu biraz ama bir sey demek istemedim.
Yalan olmamasının imkanı yok hocam. Sevgilin varsa 2 erkekle sen nasıl böyle konuşuyorsun?

Helal olsun kardeşim sana önerim aç insanların da nasıl diğer hayvanlar gibi sıradan birer temel içgüdü ve dürtüleri ile yaşayan ve hareket eden hayvanlar olduğunu öğrenmek için okuman ve araştırman olurdu aç evrenin, dünyanın, varlığın nasıl oluştuğunda bak aslında ne kadar önemsiz ve değersiz yıldız tozundan ibaret olduğumuzu görebilirsin kendin gibi tek amacı hayatta kalmak ve üremek olan bir et parçası için yine kendini bu duruma düşürmen sadece insanın aslında ne kadar amaçsız ve aciz bir varlık olduğunu gösteriyor. Yapabileceğin tek şey kendini seçtiğin bir alanda geliştirmek ve profesyonelleştirmek olabilir bilime ve teknolojiye yapacağın katkı seni önemli yapacak tek husustur öbür türlü senin gibi aynı saçmalıkları yaşayan milyarlarca insan geldi ve öldü sende onlardan bir farkın olmadan bir hayvan gibi ölüp gitmek istemiyorsan biraz hayatını ve varlığını sorgula.

Bir çok kişiye ilkel gözüküyor ama seviyorsan gidip konuşacan. Bak mesela bu olay uzasaydı ve kızın düşünceleri değişmeseydi olan sana olacaktı. Erken nextlemen güzel olmuş. Keşke zamanında bende yapabilseydim... En azından şimdiki kadar kötü olmazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…