Kıza açılıp gönlünü alabilir miyim?

Üstat benim kariyerim güzel zaten. Mutlu ve huzurlu bir aile istemiştim sadece. Evet biliyorum yaşım daha genç ama yaptık bir hata. Kendimi tekrardan spora adayacağım. Bir kaçta hobi buldum mu benden mutlusu yok. Dediğine katılıyorum bu arada. Ben zaten kendimi göstermek, adımdan söz ettirmek istiyorum hocam. Onuda bir şekilde hallederim. Tavsiye için teşekkürler.

Geçmiş olsun hocam. Aynen ani kararlar vermek hep hoşuma gitmiştir. Ani kararlar derken düşünüp veriyorum ama çokta üstünde durmuyorum. Şu ana kadar pişman olacak kararlar vermedim. Umarım vermem de.

Son düzenleme:
Geçmiş olsun hocam. Aynen ani kararlar vermek hep hoşuma gitmiştir. Ani kararlar derken düşünüp veriyorum ama çokta üstünde durmuyorum. Şu ana kadar pişman olacak kararlar vermedim. Umarım vermem de.
Yine de düşünmeden davranmak çok doğru değil. Onun da en kralını yaşadık.

Zaten şu kısa hayatımda 3-4 tane önemli verdiğim karar vardı. Hepsinde de yanlış karar verdim

Yine de düşünmeden davranmak çok doğru değil. Onun da en kralını yaşadık.
Tabii ki de düşünüyorum üstat. Yukarıda da dediğim gibi kararlarımın üzerinde çok uzun süre düşünmüyorum sadece.

Evet biliyorum yaşım daha genç ama yaptık bir hata.
Hocam annem ile babam, babam 22 - annem 20 yaşında iken tanışıyorlar, 2-3 sene sonra sevgili oluyorlar ondan 2 sene sonra evleniyorlar. Çevremde de, arkadaşlarımın aileleri de hep bu düzeyde.
Ama takmayın, benim kuzenim sevgilisi için Kıbrıs'a gitti, neler neler çekti, kız sonra gelen bir iş teklifiyle ayrıldı gitti. 1 sene depresyonda kaldı şuan liseden tanıştığı bir kız ile sevgili

Hocam annem ile babam, babam 22 - annem 20 yaşında iken tanışıyorlar, 2-3 sene sonra sevgili oluyorlar ondan 2 sene sonra evleniyorlar. Çevremde de, arkadaşlarımın aileleri de hep bu düzeyde.
O sırada dedelerimiz

Kuzeninin işi benden de zormuş. Onun adına hem üzüldüm hem de sevindim. Daha genciz zaten o kadar üzmedi beni. Sadece dediğim gibi boşluk hissi var. Onu da doldururum elbet.

@oguzunluerler1

Hocam kızla bugün barıştık. Arkadaş olarak devam edeceğiz ama sosyal medyadan çok rahatsız etme beni dedi. Sözde arkadaşımla ömrüm boyunca konuşmak istemiyorum. Özür dilese bile affetmem. Spor salonu üyeliğimi de seneye Ocak sonu gibi yenileyeceğim. Gelişmeleri sizlere aktarayım dedim.

Hocam kızla bugün barıştık. Arkadaş olarak devam edeceğiz ama sosyal medyadan çok rahatsız etme beni dedi. Sözde arkadaşımla ömrüm boyunca konuşmak istemiyorum. Özür dilese bile affetmem. Spor salonu üyeliğimi de seneye Ocak sonu gibi yenileyeceğim. Gelişmeleri sizlere aktarayım dedim.

Son düzenleme:

Kıza s...i çekecektin bir de sosyal medyadan rahatsız etme deyip seni aşağılamış resmen. Ötede oyna bana bulaşma demiş sana kısaca.

Eksik etekmiş.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…