Kıza açılma taktiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam hikayenin sonunu merak ettim doğrusu. Buraya da yazarsanız minnet duyarım.

Sakin olun hocam.

Bence ilk iş kapı anahtarını çal, daha efektif olur; evine falan girebilirsin bu sayede haberin olsun.

Bu sayede gelişe gelişe, kıyafetlerini bile çalmaya başlayabilirsin, kız bundan çok etkilenecektir.

Bence ilk iş kapı anahtarını çal, daha efektif olur; evine falan girebilirsin bu sayede haberin olsun.

Bu sayede gelişe gelişe, kıyafetlerini bile çalmaya başlayabilirsin, kız bundan çok etkilenecektir.
Abartmayın artık hocalarım orayı yanlış yazmışım düzelteceğim.

Sakin olun hocam.

Neden sakin olayım?
Allah bilir 15 yaşında bile yoktur gitmiş YouTube'dan iki üç video izlemiş kendisini hacker sanmış burada boş konular açıyor.
Önceden açtığı konulara bakarsan ne kadar katkısız konular olduğunu ki bence tek amacı dikkat çekmek göreceksin.

Emriniz olur hemen taktik verelim kızın yanına git ve çiftleşme dansı yap instagram hesabı çalmayla etkilendiyse buna kesin düşer.

Ben kız olsam bir erkek hesabımı çalmaya çalışsa ondan uzaklaşırdım. Berbat bir taktik. Bare kas mas yapsaydın kız senden soğumasın.

Yeter artık konuyu raporluyorum artık. silsinler. iyi ki taktik istedik arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…