Kıza açılma taktiği

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yaklaşık bir haftadır Instagram hesap çalma konusu üzerinde çalışıyordum. Dün çalışmalarımı bitirdim. Neyse, oraları geçelim. Asıl konu sevdiğim kızın Instagram hesabını çalarak onu etkilemeye çalıştım. İşin kolaylaşacağını düşünüyordum. Fakat olmadı. Sonra kız benimle çok samimi bir şekilde konuşmaya başladı. Aşkım giderek katlandı. Kızı yarın DM yazarak onu dışarı çağırmayı düşünüyorum. Sizce buluşma sırasında ne yapmalıyım? Konuya nasıl girmeliyim? Bu işlerde hiç tecrübem olmadı. Taktik verin.
Hocam hikayenin sonunu merak ettim doğrusu. Buraya da yazarsanız minnet duyarım.

Yahu yeter bu ney bıktık aga sizin aşk meşk ergen işlerinizden git kızlarsoruyora orada sor sorunu bu nedir yahu kaç yaşındasın sen şu yaptıklarınla nereyi varabileceğini sanıyorsun yeter ama artık salın bi.
Sakin olun hocam.

Yahu yeter bu ney bıktık aga sizin aşk meşk ergen işlerinizden git kızlarsoruyora orada sor sorunu bu nedir yahu kaç yaşındasın sen şu yaptıklarınla nereyi varabileceğini sanıyorsun yeter ama artık salın bi.

uşacak ve aşık olacaksanız işiniz zor hocam.
1607674888848.png

Yaklaşık bir haftadır Instagram hesap çalma konusu üzerinde çalışıyordum. Dün çalışmalarımı bitirdim. Neyse, oraları geçelim. Asıl konu sevdiğim kızın Instagram hesabını çalarak onu etkilemeye çalıştım. İşin kolaylaşacağını düşünüyordum. Fakat olmadı. Sonra kız benimle çok samimi bir şekilde konuşmaya başladı. Aşkım giderek katlandı. Kızı yarın DM yazarak onu dışarı çağırmayı düşünüyorum. Sizce buluşma sırasında ne yapmalıyım? Konuya nasıl girmeliyim? Bu işlerde hiç tecrübem olmadı. Taktik verin.
Bence ilk iş kapı anahtarını çal, daha efektif olur; evine falan girebilirsin bu sayede haberin olsun.

Bu sayede gelişe gelişe, kıyafetlerini bile çalmaya başlayabilirsin, kız bundan çok etkilenecektir.

Bence ilk iş kapı anahtarını çal, daha efektif olur; evine falan girebilirsin bu sayede haberin olsun.

Bu sayede gelişe gelişe, kıyafetlerini bile çalmaya başlayabilirsin, kız bundan çok etkilenecektir.
Abartmayın artık hocalarım orayı yanlış yazmışım düzelteceğim.

Sakin olun hocam.

Neden sakin olayım?
Allah bilir 15 yaşında bile yoktur gitmiş YouTube'dan iki üç video izlemiş kendisini hacker sanmış burada boş konular açıyor.
Önceden açtığı konulara bakarsan ne kadar katkısız konular olduğunu ki bence tek amacı dikkat çekmek göreceksin.

Emriniz olur hemen taktik verelim kızın yanına git ve çiftleşme dansı yap instagram hesabı çalmayla etkilendiyse buna kesin düşer.

Ben kız olsam bir erkek hesabımı çalmaya çalışsa ondan uzaklaşırdım. Berbat bir taktik. Bare kas mas yapsaydın kız senden soğumasın.

Yeter artık konuyu raporluyorum artık. silsinler. iyi ki taktik istedik arkadaş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı