Kıza açılma taktiği

@156318 kişisel gelişim kitabı okumama da açıkçası gerek yok. "Zamanında yok şuna açılırsam reddeder mi ya da yok şöyle dersem kötü mü olur?" falan diye düşüne düşüne iyice manyak oldum. 20'li yaşlarımdan sonra fark ettim ki hepsi gereksiz ve yersiz korkularmış. Sevdiğim insana açılırım, reddederse de yapacak bir şey yok. Kendimi de zorla sevdiremem sonuçta. Zamanında bunları yaptığım için çok vaktim gitti açıkçası. Kızlara böyle davranıldığı için de kızlar kendini bulunmaz Hint kumaşı zannediyor.

Gözler kalbin aynasıdır
Yalan nedir bilmez onlar
Siyah mavi yeşil olsun
Aşkı inkar etmez onlar
Hocam bu insanlar birbirlerinin gözünün içine bakacak. Kız dönüt vermiyorsa açılması boş.

@156318 insanlar tabii ki birbirinin yüzüne bakar. Ek olarak bazı kızlar da bu arkadaş gibi duygularını tam belli etmez. Belki kız bu arkadaşı seviyor, bilemeyiz. Açılmasında bir zarar yok.

@156318 insanlar tabii ki birbirinin yüzüne bakar. Ek olarak bazı kızlar da bu arkadaş gibi duygularını tam belli etmez. Belki kız bu arkadaşı seviyor, bilemeyiz. Açılmasında bir zarar yok.
Ortak sosyal ortamlara girmeye çekinirler ve aralarında dargınlık olur. Bu ister istemez olur. Ayrıca gözler yalan söylemez, söyleyemez.

@156318 kızın gölgesi olacağına varsın aynı ortamda bulunmasınlar. Ben bu şekilde düşünüyorum açıkçası.

@156318 kızın gölgesi olacağına varsın aynı ortamda bulunmasınlar. Ben bu şekilde düşünüyorum açıkçası.
Çarpıtıyorsunuz. Kızın gölgesi olmak ne alaka anlamadım. Olmasın zaten kimsenin gölgesi. Kızdan dönüt alırsa açılsın diyorum zaten. Onun dışında boş ve yersiz. Faydadan çok zarar getirir.

@156318 çarpıtmıyorum. Arkadaşa rahat olmasını söylüyorum, bir süreden sonra bu hisler takıntıya dönüşüyor. Sırf kızla daha çok vakit geçirebilmek için reddetse bile peşinde koşuyor, bir süre sonra bakmışsınız gölgesi oluyor. Boşa konuşmuyorum, bu dediklerim şeyler genellikle yaşanan şeyler oluyor.

Reddedilirse daha yaman bir takıntı olabilir.

@156318 hayatta yeri gelince reddedileceğinin de farkına varırsa ilkinden kat kat daha iyi olur. Kaldı ki -18 zamanlarında yaşanabilecek olası problemler. Zamanında biz de yaşadık.

@156318 siz akıllı olun o zaman efendim. Bu dediklerim yaşanacak, daha da bir şey demiyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…