Kıza adım atmalı mıyım?

Lugatiturki1

Decapat
Son 2-3 haftadır önümde oturuyor ve epey şakalaşıyoruz, sohbet ediyoruz. Bana göre çok güzel bir kız ve ben de ondan oldukça hoşlanıyorum. Ancak bu konuda fikir alışverişi yapabileceğim kimse yok.

Salı günü, ilkokuldan bir arkadaşımdan bahsetmiştim. Kız da arkamda oturuyordu ve bunu duydu. Ben fark edince, arkadaşım "kız bakıyor, sus" dedi. Ben dönüp bakınca kız hemen arkasını döndü. O günden beri, cumaya kadar pek şakalaşmadık. Sadece Instagram'dan ekledim, TikTok'u da var.

Ama bugün biraz öküzlük ettim. İkinci derste şakalaşıyorduk, üçüncü derste ise kız saçımı çekti. O sırada uyuyordum ve çok sinirlendim. Saçımı çekmesi gerçekten acıttı, ben de sinirle kıza bağırdım. Kız şaka amaçlı yapmış olsa da o an kendimi kontrol edemedim.

Kızdan hoşlanıyorum ama şimdi ne yapacağımı bilmiyorum. Bu konuda bana akıl verebilecek biri var mı?

Böyle el kol şakası varsa genelde kankası olarak görüyordur, ama sen yine de şansını dene biraz flörtleş kızla, iltifatlar et.

Böyle el kol şakası varsa genelde kankası olarak görüyordur, ama sen yine de şansını dene biraz flörtleş kızla, iltifatlar et.

El kol şakasını genelde o yapıyor dokaniyor falan ciddilesiyor aslında tam benim kız halim gibi bir kız sohbetide çok güzel sohbet ediliyor ama nereden girsem bilmiyorum arkadaşlarıma anlattım oda senden hoşlanıyor falan diye gazliyorlar beni geçen yazacaktım kıza vazgeçtim

El kol şakasını genelde o yapıyor dokaniyor falan ciddilesiyor aslında tam benim kız halim gibi bir kız sohbetide çok güzel sohbet ediliyor ama nereden girsem bilmiyorum arkadaşlarıma anlattım oda senden hoşlanıyor falan diye gazliyorlar beni geçen yazacaktım kıza vazgeçtim.

Burada yazdıklarınızdan çok kesin bir sonuç çıkarmak mümkün değil zaten, siz olan her olayı kendi gözünüzle görüp yaşıyorsunuz, eğer hoşlandığını düşünüyorsanız 15 tatilde dışarı çıkmayı teklif edin kahve falan için.

Okul çıkışı veya hafta sonu, bağırdığın için özür mahiyetinde kahve içmeyi teklif et. Kahveyi sen ısmarla. Açılmayı şimdilik düşünme hatta sevgili muhabbeti de mümkünse yapma. Arkadaşlarının gazına gelme hemen. Arkadaş olarak görme ihtimali yüksek. Bu düşüncelerden uzaklaşmaya çalış. Her hareketine anlam yüklemeye çalışma kısaca.
Maalesef erkekler azıcık yakınlık gösteren kızlara hemen benden hoşlanıyor mu diye düşünmeye ve bağlanmaya çok daha yatkın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı