Kıza atılan ilk mesaj nasıl olmalı?

Makaleler
4
Arkadaşlar okulumdan hoşlandığım bir kız var. Kendisi ile biraz sohbet ettik ama Instagram'dan hiç konuşmadık. 2 tane hikayesini beğendim ama o benimkinden hiç beğenmedi daha. Biraz konuşmasında ilgisi olduğunu hissettim gibi. Mesaj atmak istiyorum ne yazmalıyım? Selam nasılsın yazsam iyi sen dese bende iyiyim desem konu bitti devamını nasıl getireceğim?

Tanımadığımız bir insan için yorum yapamayız. Mantık basit sevdiği şeyler hakkında konu aç, takip ettiklerine bak mevzuyu anlarsın.

Tanımadığımız bir insan için yorum yapamayız. Mantık basit sevdiği şeyler hakkında konu aç, takip ettiklerine bak mevzuyu anlarsın.
Sadece arkadaşlarını takip ediyor .Derslere ilgisi de pek yok kızın ne yapsam karar veremedim. Bir şey sorup devam ettirmem gerek ama ne sormam gerektiğini bilmiyorum. Bir köpeği vardı acaba onla ilgili mi sorsam?

Sadece arkadaşlarını takip ediyor .Derslere ilgisi de pek yok kızın ne yapsam karar veremedim. Bir şey sorup devam ettirmem gerek ama ne sormam gerektiğini bilmiyorum. Bir köpeği vardı acaba onla ilgili mi sorsam?
Amacını çok belli edersin öyle yapma. Önce samimiyet ilerlemesi lazım dişi erkeğe kuyruk sallamadan erkek yanaşırsa göreceği sadece orta parmak olur bu bütün canlılar için geçerlidir. ;)

Amacını çok belli edersin öyle yapma. Önce samimiyet ilerlemesi lazım dişi erkeğe kuyruk sallamadan erkek yanaşırsa göreceği sadece orta parmak olur bu bütün canlılar için geçerlidir. ;)
Hocam peki elim kolum bağlı oturayım mı ? Ne yapmam gerek okulda konu açsam desem nasıl konu açacağım aklıma gelmiyor :(

Technopat Haberler

Geri
Yukarı