Kıza buluşma teklifi nasıl edilir?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Kıza bir defa buluşma teklif ettim bir anlık öz güven patlaması ile kızı iyice tanıyınca ben bu kızın yanında nasıl duracağım diyorum. İlkinde reddetti denmez ama arkadaşında kalıyormuş o yüzden sonra dedi. Şimdi kıza tekrar teklif etmek istiyorum ama edemiyorum yani ne yapmalıyım? Hani şey tarzı gibi bir durum var sokakta yürürken bu adam bu kızı nasıl tavlamış diye düşündüğünüz gibi ne yapacağımı bilmiyorum.

@Enahaine tamam batırmaktan kastım o zaten. Dışarda arkadaşca konuşmak değil. Tek kıza bağlı kalırsan bu tarz sorunları çok yaşarsın. Ya bir kaç tane flört falan yap aralarından ilgili olanları ayıkla ya da tam çekil derim yaşımdan dolayı yapamam diyosan oneitise ve gereksiz duygusal yatırımlara itiyorsun kendini.

@Enahaine tamam batırmaktan kastım o zaten. Dışarıda arkadaşca konuşmak değil. Tek kıza bağlı kalırsan bu tarz sorunları çok yaşarsın. Ya birkaç tane flört falan yap aralarından ilgili olanları ayıkla ya da tam çekil derim yaşımdan dolayı yapamam diyorsan oneitise ve gereksiz duygusal yatırımlara itiyorsun kendini.

Hocam bu kızla konuşma diyorsunuz zaten siz direk konuşmayı keseceğime neden şansımı denemeden keseyim ki? Zaten reddederse konuşmayacağız ne gerek var yani direk vazgeçmeye en azından biraz denemek istiyorum belki olur imkansız bir şey değil ya.

Tecrübeme dayanarak vermek istediğim tavsiye ilk buluşmada seçeceğin yerin/mekanın iyi bildiğin daha önce çok kez bulunduğun bir ortam olması. Bu yerde kendini daha rahat hissedeceğin için heyecanını da yenmen daha kolay olacaktır. Buluşma teklif etmekte ne var dümdüz sor müsait olursan buluşabilir miyiz diye... Mutlu yıllar.

Tecrübeme dayanarak vermek istediğim tavsiye ilk buluşmada seçeceğin yerin/mekanın iyi bildiğin daha önce çok kez bulunduğun bir ortam olması. Bu yerde kendini daha rahat hissedeceğin için heyecanını da yenmen daha kolay olacaktır. Buluşma teklif etmekte ne var dümdüz sor müsait olursan buluşabilir miyiz diye... Mutlu yıllar.

Hocam ben meslek lisesi öğrencisiyim öyle çok para kazanmıyorum ki nasıl bir mekana götüreyim iyi derken sakin hoş anlamda mı yoksa elit anlamda mı?

Hocam ben meslek lisesi öğrencisiyim öyle çok para kazanmıyorum ki nasıl bir mekana götüreyim iyi derken sakin hoş anlamda mı yoksa elit anlamda mı?
İyi mekan demedim iyi bildiğin dedim. Bu iyi bildiğin yer temiz sıradan bir park da olabilir. Sakin seni rahatsız edecek birilerinin olmadığı kızla rahatça konuşacağın bir yerden bahsediyorum illaki bir kafe vb. değil tabii ki. Mesele kendini kasmanın önüne geçebilmek. Ve kesinlikle ilk buluşmada pahalı bir yere götürüp hesap ödemek mantıklı değil. Zaten kız istemediğini belli ediyorsa üsteleme dostum olmaz o kızdan...

İyi mekan demedim iyi bildiğin dedim. Bu iyi bildiğin yer temiz sıradan bir park da olabilir. Sakin seni rahatsız edecek birilerinin olmadığı kızla rahatça konuşacağın bir yerden bahsediyorum illaki bir kafe vb. değil tabii ki. Mesele kendini kasmanın önüne geçebilmek. Ve kesinlikle ilk buluşmada pahalı bir yere götürüp hesap ödemek mantıklı değil. Zaten kız istemediğini belli ediyorsa üsteleme dostum olmaz o kızdan...

İstemediğini ya da istediğini bilmiyorum hocam ben çok kafada kuruyorum sadece.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı