Sevgililik teklifi nasıl edilir?

Kanavigg

Zeptopat
Daha fazla  
İlkokuldan beri sevdiğim bir kız var ve ben onu buldum hangi okulda okuduğunu falan.
Ona ne almalıyım? Nasıl açılmalıyım, onu sevdiğimi biliyor çünkü yine ilkokuldan bir kız arkadaşım ile aynı sınıftayız lisede o bana çıkma teklifi etti ve ben kabul etmedim. O yüzden gitmiş kıza anlatmış bütün her şeyi.
Altın kolye mi almalıyım? Yoksa daha sıradan çiçek falan mi?
Son sınıftayız yaş 18

Kanka durumlar şöyle: Artık kimsenin sevgililik teklifi ettiği falan kalmadı ama bence bu gerekli bir şey. Bu yüzden biraz aşağı sürsen sakal yukarı sürsen bıyık muhabbetine dönüyor olay. Ama kendim nasıl teklif ettiğimi söyleyeyim: Okul çıkışı tramvayda giderken ben Cevizlibağ'da iniyorum normalde o son durağa kadar devam ediyor. O gün dedim ki bugün seninle geleceğim, işte gidiyoruz vs. sonra dedim ki gözlerini kapat. Kapatınca çantama koyduğum çiçeği çıkardım (Çantamda ezilmesin diye düzenek falan kurmuştum baya) verdim, ismini koyalım artık dedim.

Kanka durumlar şöyle: Artık kimsenin sevgililik teklifi ettiği falan kalmadı ama bence bu gerekli bir şey. Bu yüzden biraz aşağı sürsen sakal yukarı sürsen bıyık muhabbetine dönüyor olay. Ama kendim nasıl teklif ettiğimi söyleyeyim: Okul çıkışı tramvayda giderken ben cevizlibağ'da iniyorum normalde o son durağa kadar devam ediyor. O gün dedim ki bugün seninle geleceğim, işte gidiyoruz vs. sonra dedim ki gözlerini kapat. Kapatınca çantama koyduğum çiçeği çıkardım (çantamda ezilmesin diye düzenek falan kurmuştum bayağı) verdim, ismini koyalım artık dedim.

Ooo bunu sevdim :d şimdi tek sıkıntı sevdiğim kıza açılabilmekte ama erkek arkadaşı var mı onu bilmiyorum kendisini İngilizce kursunda görmüştüm ilk ama şu an görmüyorum kendisini.
Bir başkasına göre çok güzel olmayabilir ama bence çok ta uyumluyduk ki bu arkadaş meserschmitt BF 109 F-2'deki(ikinci dünya savaşında Nazi'lerin luftwaffe de ürettiği ve kullandığı alman avcı uçağı) ters V12'yi biliyor ben hiçbir zaman için maddiyat ve parasal şeyleri düşünmem, bunları görünce o zamanlar canlandı gözlerimde sevmiştim hala da seviyorum ama bunu ona söyleyemedim. Siz sakın öyle yapmayın gidip söyleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı