KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 28 Aralık 2022 #31 575457 dedi: 50 TL'yi geri iste öğle arası tavuk döner gömersin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam utanırım.Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyo annem. 370655 dedi: Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben olsam dalga geçerdim yani. Genişletmek için tıkla... batuhan_beey dedi: Bence de Genişletmek için tıkla... Keşke crazy diamond olsaydı varya kıza şunu yaşatıcaktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
575457 dedi: 50 TL'yi geri iste öğle arası tavuk döner gömersin. Genişletmek için tıkla... Yok hocam utanırım.Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyo annem. 370655 dedi: Kesinlikle doğru söylüyorsunuz. Ben olsam dalga geçerdim yani. Genişletmek için tıkla... batuhan_beey dedi: Bence de Genişletmek için tıkla... Keşke crazy diamond olsaydı varya kıza şunu yaşatıcaktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
EfeOzcann Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 1.582 Çözümler 7 Yer Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Aralık 2022 #32 Konu başlığı kıza para verdim dalga geçti olarak değiştirilmelidir bence.
ChaosBoost Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 3.568 Makaleler 2 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2022 #33 Normal. Sen al şu 50TL'yi bugün eve erken git demişsin.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #34 KamuSpotuÜyesi dedi: Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Genişletmek için tıkla... Alinir, bak boyle aliniyor izle ogren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten kizin gozunde rezil olmussun, parayi geri alip kendin hakkinda dedikodu cikartmayi ver gari.
KamuSpotuÜyesi dedi: Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Genişletmek için tıkla... Alinir, bak boyle aliniyor izle ogren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten kizin gozunde rezil olmussun, parayi geri alip kendin hakkinda dedikodu cikartmayi ver gari.
5 575457 Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 3.467 Makaleler 1 Çözümler 10 28 Aralık 2022 #35 KamuSpotuÜyesi dedi: Yok hocam utanırım. Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Genişletmek için tıkla... Ona da ısmarlamanız lazım, yoksa ayıp olur.
KamuSpotuÜyesi dedi: Yok hocam utanırım. Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Genişletmek için tıkla... Ona da ısmarlamanız lazım, yoksa ayıp olur.
KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 28 Aralık 2022 #36 388526 dedi: Alinir, bak boyle aliniyor izle ogren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten kizin gozunde rezil olmussun, parayi geri alip kendin hakkinda dedikodu cikartmayi ver gari. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey demek istemiyorum ama annem çorap ver demişti.
388526 dedi: Alinir, bak boyle aliniyor izle ogren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Zaten kizin gozunde rezil olmussun, parayi geri alip kendin hakkinda dedikodu cikartmayi ver gari. Genişletmek için tıkla... Yanlış bir şey demek istemiyorum ama annem çorap ver demişti.
3 388526 Hectopat Katılım 22 Kasım 2020 Mesajlar 4.012 Makaleler 3 Çözümler 4 28 Aralık 2022 #37 KamuSpotuÜyesi dedi: ama annem çorap ver demişti. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direkt aklima bu geldi.
KamuSpotuÜyesi dedi: ama annem çorap ver demişti. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Direkt aklima bu geldi.
KamuSpotuÜyesi Attopat Katılım 27 Aralık 2022 Mesajlar 15 28 Aralık 2022 #38 KamuSpotuÜyesi dedi: Yanlış bir şey demek istemiyorum ama annem çorap ver demişti. Genişletmek için tıkla... Birisi bana verseydi 50 Lira şuan para steam'de bakiyedeydi.
KamuSpotuÜyesi dedi: Yanlış bir şey demek istemiyorum ama annem çorap ver demişti. Genişletmek için tıkla... Birisi bana verseydi 50 Lira şuan para steam'de bakiyedeydi.
Nos NiTrOgEn Centipat Katılım 1 Aralık 2022 Mesajlar 1.342 Çözümler 1 Yer Tokyo 28 Aralık 2022 #39 KamuSpotuÜyesi dedi: Yok hocam utanırım. Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Keşke crazy diamond olsaydı var ya kıza şunu yaşatacaktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kıza ulti atıp CTRL + alt +F yapsaydınız böyle olmazdı.
KamuSpotuÜyesi dedi: Yok hocam utanırım. Çekinirim verilen hediye geri alınmaz diyor annem. Keşke crazy diamond olsaydı var ya kıza şunu yaşatacaktım. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Hocam kıza ulti atıp CTRL + alt +F yapsaydınız böyle olmazdı.
C CesurBiri Picopat Katılım 2 Aralık 2022 Mesajlar 268 Çözümler 2 28 Aralık 2022 #40 Takma peruk alsaydın sende ödeşirdiniz.