Kıza hediye verdim ama dalga geçti

Okulda yılbaşı çekilişi yaptık. Bana kız çıktı 2 hafta sonra hediyeleri verebilirsiniz dedi hoca. Kıza ne vereceğimi bilmediğimden 50 lira verdim sonuçta çoğu kişi 50 lira altında hediye vermişti. Şimdi kız bildiğin benimle dalga geçiyormuş gibi tavırlar yapıyor. Annem izin vermediği için bir şey de alamadım. Pişmanlık duymuyorum ama az da olsa bir utanma var.

Ya bunları kafana niye takıyosun ki sende de hata var ama kafana takma böyle şeyleri.

Okulda yılbaşı çekilişi yaptık. Bana kız çıktı 2 hafta sonra hediyeleri verebilirsiniz dedi hoca. Kıza ne vereceğimi bilmediğimden 50 lira verdim sonuçta çoğu kişi 50 lira altında hediye vermişti. Şimdi kız bildiğin benimle dalga geçiyormuş gibi tavırlar yapıyor. Annem izin vermediği için bir şey de alamadım. Pişmanlık duymuyorum ama az da olsa bir utanma var.

Kız az bile yapmış ayıp lan erkek kankan olsa anlarımda kıza hediye olarak para vermekte ne aga.

Hocam burada asıl önemli olan arkadaşların birbirine hediye almasıdır. Ucuz da olsa yine düşünüp, önem verip hediye alsaydınız. Para vermek ayıp olmuş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı