E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 8 Kasım 2021 #231 Luciferss dedi: Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak Genişletmek için tıkla... Kuralım. Iyi olur. ırmakovski dedi: Mahkemede görüşürüz (!) Genişletmek için tıkla... Hapiste benim gibi yakisikli cocuklara neler yapildigini biliyor musun?
Luciferss dedi: Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak Genişletmek için tıkla... Kuralım. Iyi olur. ırmakovski dedi: Mahkemede görüşürüz (!) Genişletmek için tıkla... Hapiste benim gibi yakisikli cocuklara neler yapildigini biliyor musun?
ırmakovski Picopat Katılım 3 Ekim 2021 Mesajlar 599 Çözümler 4 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 8 Kasım 2021 #232 E.E.K dedi: Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir.
E.E.K dedi: Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz. Genişletmek için tıkla... Doğru olabilir.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Kasım 2021 #233 erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Luciferss dedi: Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü kurmak yerine yanlış anlaşılacak hareketler yapmayın, daha kolay olur
erme dedi: Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye. Genişletmek için tıkla... Luciferss dedi: Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü kurmak yerine yanlış anlaşılacak hareketler yapmayın, daha kolay olur
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #234 E.E.K dedi: Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz. Genişletmek için tıkla... @ırmakovski 'den aldığım tavsiyeler çoğu erkeğin tavsiyelerinden iyiydi.
E.E.K dedi: Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz. Genişletmek için tıkla... @ırmakovski 'den aldığım tavsiyeler çoğu erkeğin tavsiyelerinden iyiydi.
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #235 ırmakovski dedi: Mahkemede görüşürüz (!) @erme reis üzülme ya. Genişletmek için tıkla... Avukat kuzenimin numarasını vereyim isterseniz, indirim yapar
ırmakovski dedi: Mahkemede görüşürüz (!) @erme reis üzülme ya. Genişletmek için tıkla... Avukat kuzenimin numarasını vereyim isterseniz, indirim yapar
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 8 Kasım 2021 #236 bilgisayar noobu dedi: @Irmakovski'den aldığım tavsiyeler çoğu erkeğin tavsiyelerinden iyiydi. Genişletmek için tıkla... Her Y kromozomluya erkek deme. Cinsiyet anlamında söylemedim erkekliği.
bilgisayar noobu dedi: @Irmakovski'den aldığım tavsiyeler çoğu erkeğin tavsiyelerinden iyiydi. Genişletmek için tıkla... Her Y kromozomluya erkek deme. Cinsiyet anlamında söylemedim erkekliği.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.921 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 8 Kasım 2021 #237 E.E.K dedi: Her Y kromozomluya erkek deme. Cinsiyet anlamında söylemedim erkekliği. Genişletmek için tıkla... Her XY kromozomluya erkek diyebilir miyiz hocam?
E.E.K dedi: Her Y kromozomluya erkek deme. Cinsiyet anlamında söylemedim erkekliği. Genişletmek için tıkla... Her XY kromozomluya erkek diyebilir miyiz hocam?
L Luciferss Kilopat Katılım 16 Haziran 2018 Mesajlar 817 Çözümler 3 8 Kasım 2021 #238 @ırmakovski hocam arkadaşa acilinden 2 doz tavsiye verebilir miyiz?
B bilgisayar noobu Kilopat Katılım 25 Ocak 2018 Mesajlar 738 8 Kasım 2021 #239 Ooooooo. Konu yine kuzene geldi ama neyse.
E.E.K Hectopat Katılım 7 Mayıs 2020 Mesajlar 132 8 Kasım 2021 #240 Yszuf dedi: Her XY kromozomluya erkek diyebilir miyiz hocam? Genişletmek için tıkla... Diyemeyiz.