- Makaleler
- 8
Kuralım. Iyi olur.Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak![]()
Hapiste benim gibi yakisikli cocuklara neler yapildigini biliyor musun?Mahkemede görüşürüz (!)
Kuralım. Iyi olur.Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak![]()
Hapiste benim gibi yakisikli cocuklara neler yapildigini biliyor musun?Mahkemede görüşürüz (!)
Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz.
Ödum kopuyor taciz ediyorum sanacak diye.![]()
Yanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü kurmak yerine yanlış anlaşılacak hareketler yapmayın, daha kolay olurYanlış anlaşılmaktan korkanlar kulübü mü kursak![]()
Çoğu konuda kızlar kızlardan, erkeklerse erkeklerden ilişki tavsiyesi almalı diye düşünüyorum. Sebebinin derinliklerine burada inemeyiz.
Avukat kuzenimin numarasını vereyim isterseniz, indirim yaparMahkemede görüşürüz (!)
@erme reis üzülme ya.
Her Y kromozomluya erkek deme.@Irmakovski'den aldığım tavsiyeler çoğu erkeğin tavsiyelerinden iyiydi.
Her XY kromozomluya erkek diyebilir miyiz hocam?Her Y kromozomluya erkek deme.Cinsiyet anlamında söylemedim erkekliği.
Diyemeyiz.Her XY kromozomluya erkek diyebilir miyiz hocam?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.