1903umut
Femtopat
Gözlerin ihanet etmez anlamı.Hocam bu cümle ne anlama geliyor?
Gözlerin ihanet etmez anlamı.Hocam bu cümle ne anlama geliyor?
Hocam kız inşallah duygusal olarak çöküşte falan değildir. Örneğin unutamadığı biri falan varsa büyük sıkıntı. Başta size ümit verir. Sonra sizden ilgi görerek ihtiyacını karşılar. Bu sefer de olan size olur. Tek isteğim kendinize saygınız olsun ve aşırı bağlanmayın, merkez yapmayın.
Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. İyi günler.Unutamadığı değil de eksi sevgilisi var, ama şu an gayet mutlu aşırı ilgi bunaltır vermeyeceğim. Okuldada konuşuruz.
Sizede.Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. İyi günler.
Merhaba. Kız benim takip etmesi i,in ne yapabilirim?Hakkınızda hayırlısı olsun hocam. İyi günler.
Nasıl yani? Şimdi sen kıza istek attın ama o sana geri istek atmadı ve de sen onun hikayesine yanıt yazdın. Doğru mu anladım? Eğer böyleyse seni takip etmesi için bir şey yapman gerekmiyor. Takip edecek olsa en baştan atardı zaten. Ve şu an ki durumu baz alaraktan benim görüşüm kız sana karşı ilgisiz. Tabii istersen şansını deneyebilirsin ki büyük ihtimalle de deneyeceksindir.Merhaba. Kız benim takip etmesi i,in ne yapabilirim?
Kız beni tanımıo dahaNasıl yani? Şimdi sen kıza istek attın ama o sana geri istek atmadı ve de sen onun hikayesine yanıt yazdın. Doğru mu anladım? Eğer böyleyse seni takip etmesi için bir şey yapman gerekmiyor. Takip edecek olsa en baştan atardı zaten. Ve şu an ki durumu baz alaraktan benim görüşüm kız sana karşı ilgisiz. Tabii istersen şansını deneyebilirsin ki büyük ihtimalle de deneyeceksindir.![]()
Kız beni tanımıo daha.
Ortak arkadaşıda takip etmiyoReis genelde GT yapmayanlar kendilerini kral/kraliçe saniyorlar. Eğer yanlışlıkla falan olduysa bilmem de istegi kabul edip ortak arkadaş olmasına rağmen GT de yapmıyorsa uzak dururdum ben. Sizi bilemem, keyfiniz bilir.
Ortak arkadaşıda takip etmiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.