Kıza nasıl açılınır?

b2ran.21

Zeptopat
Daha fazla  
2 ay once teneffüste bir kız görmüştüm ve şansıma her gün neredeyse karsilasiyoruz (okulumuz küçük biraz). Ben açılmaya korkuyorum çünkü kız accayip guzel. Ben de zarganayim ve tipim yakışıklı değil. Ne yapmam lazim? (ek olarak Instagram'sini bulup istek atmistim kabul etti)

Son düzenleyen: Moderatör:
2 ay once teneffüste bir kız görmüştüm ve şansıma her gün neredeyse karsilasiyoruz (okulumuz küçük biraz). Ben açılmaya korkuyorum çünkü kız accayip guzel. Ben de zarganayim ve tipim yakışıklı değil. Ne yapmam lazim? (ek olarak Instagram'sini bulup istek atmistim kabul etti)

Direkt acilamazsin zaten git ıg'den bir şeyler yaz veya okulda yüz yüze konus. Bir de kendi ozguvenin yok kizdan nasiil bir tepki bekleyebilirsin ki?

Son düzenleyen: Moderatör:
Direkt acilamazsin zaten git ıg'den bir şeyler yaz veya okulda yüz yüze konus. Bir de kendi ozguvenin yok kizdan nasiil bir tepki bekleyebilirsin ki?

Ozguvenim var (yani gidip tanımadığım kişilerle konuşabiliyorum veya millet ne der diye dusunmuyorum) ama bazen gerçekleri görmek lazım kız in kriterlerine uygun olmadığımı düşünüyorum sadece gidip konuşursam red yerim gibisinden
Ayrıca igden 1 kere yazmistim konuyu hemen kapatmıştı bende zorlamadim.

Ozguvenim var (yani gidip tanımadığım kişilerle konuşabiliyorum veya millet ne der diye dusunmuyorum) ama bazen gerçekleri görmek lazım kız in kriterlerine uygun olmadığımı düşünüyorum sadece gidip konuşursam red yerim gibisinden.
Ayrıca igden 1 kere yazmistim konuyu hemen kapatmıştı bende zorlamadim.

Hocam o zaman zorlamanin manasi yok.

Açılmaktan kastın tanışmak mı? Yoksa direkt senden hoşlanıyorum mu demek? Eğer ikincisi ise yanlış yaparsın çünkü daha birbirinizi tanımıyorsunuz bile. Dış görünüşe aldanma, karakteriniz uyuşmadıktan sonra her konuşmanız farklı bir tartışma ile biter. O yüzden önce normal şekilde tanış ve birlikte vakit geçirmeye çalış. Boş bir anında yanına gidip oturuyorsa "oturabilir miyim?" diye sorup bugüne kadar nasıl arkadaş edildiysen öyle konuya gir. Ortak noktalar bulmaya çalış. Aşk için biraz zaman geçirmeye çalış ve bu süreçte de ona olan ilginin azalıp azalmadığına bak. Eğer azalıyorsa bu aşk değil, hoşlantıdır. Azalmıyorsa da uygun bir zamanda, yalnızken hislerini sade ve anlaşılır şekilde ifade et. Olursa olur, olmazsa da hayat devam ediyor sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı