Kıza nasıl açılmalıyım?

Bak dostum bana bir kız ile ilişkimi nasıl berbat ederim diye soracak olursan sana tek bir cevap veririm: Git ona, onu sevdiğini söyle. Kızlar bundan nefret eder.

Arkadaşlığını geliştir laf arasına sohbetin çok güzel gözlerin çok güzel seninle vakit geçirmek çok hoş vb. 1 hafta sonra kız sende. Sakın heycanlanıp, seni seviyorum sevgili olalım falan deme.

Ben senin iyiliğin için söylüyorum daha çocuksun yapacak bir sürü şey var oyun oyna arkadaşlarınla gez dolaş bu işler için henüz çok erken. İnan bana mutlu olman için söylüyorum bunları.

Ya bundan olumsuz bir şey olursa çok üzülmeyeceğim ondan dolayı söylüyorsan o yüzden sıkıntı yok içimde tutdukca daha çok sıkışıyorum

Abla adın Dilek A****ı mı (ismi bilerek gizledim) bizim hoca da Hasan diye bir çocuğa bunun çok benzerini söyledi.

Sev olalım derse zaten o iş bitti ama düzgün bir şekilde açılma seneleri günlere düşürür

Şu an ben de lisedeydim hocam rica etsem okulun adını verir misiniz yani meraktan canım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…