Kıza nasıl açılmalıyım?

Bak dostum bana bir kız ile ilişkimi nasıl berbat ederim diye soracak olursan sana tek bir cevap veririm: Git ona, onu sevdiğini söyle. Kızlar bundan nefret eder.

Arkadaşlığını geliştir laf arasına sohbetin çok güzel gözlerin çok güzel seninle vakit geçirmek çok hoş vb. 1 hafta sonra kız sende. Sakın heycanlanıp, seni seviyorum sevgili olalım falan deme.

Ben senin iyiliğin için söylüyorum daha çocuksun yapacak bir sürü şey var oyun oyna arkadaşlarınla gez dolaş bu işler için henüz çok erken. İnan bana mutlu olman için söylüyorum bunları.

Ya bundan olumsuz bir şey olursa çok üzülmeyeceğim ondan dolayı söylüyorsan o yüzden sıkıntı yok içimde tutdukca daha çok sıkışıyorum

Vardır dostum. Bu yaşlarda yaşanan şey sevgi değil. Hoşlantı, hormonların normalin üstünde olan hücumu, samimi arkadaşlığın farklı yorumlanması.
Açılma, sonunda üzülen sen olacaksın. Liseler ayrıldıktan sonra normal arkadaşlarınla bile görüşmeyeceksin ki bu kızla görüşesin. Boş ver.
Abla adın Dilek A****ı mı (ismi bilerek gizledim) bizim hoca da Hasan diye bir çocuğa bunun çok benzerini söyledi.

Bak dostum bana bir kız ile ilişkimi nasıl berbat ederim diye soracak olursan sana tek bir cevap veririm: Git ona, onu sevdiğini söyle. Kızlar bundan nefret eder.

Arkadaşlığını geliştir laf arasına sohbetin çok güzel gözlerin çok güzel seninle vakit geçirmek çok hoş vb. 1 hafta sonra kız sende. Sakın heycanlanıp, seni seviyorum sevgili olalım falan deme.
Sev olalım derse zaten o iş bitti ama düzgün bir şekilde açılma seneleri günlere düşürür

14 yaş nedir cidden git oyuncak araba falan al. 4 senedir seviyorum demişsin bir de inşallah trol konudur.
Birine aşık olup ilgi duymak için senin algında tırnak içerisinde “yetişkin” olmak mı gerekiyor? Hayat bu, 10 yaşında da 40 yaşında da birine ilgi duyabilirsin.

Ben de devlet okulundayken öyle nasıl açılırım falan diyordum. Lisede özel okula geçince rahatlama gelmişti ilk seneden sınıf 2 erkek 17 kız. Artık öyle bir durumum olsa direk kızın yüzüne hafiften söylerim.

Şu an ben de lisedeydim hocam rica etsem okulun adını verir misiniz yani meraktan canım :D .

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı