RainbowwOnSky Hectopat Katılım 8 Ekim 2020 Mesajlar 4.061 Makaleler 3 Çözümler 17 24 Haziran 2021 #41 Kuzey Ulu dedi: 4 sene beklemişsin, az daha bekle buluşunca dudaklarına yapış. Genişletmek için tıkla... Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok.
Kuzey Ulu dedi: 4 sene beklemişsin, az daha bekle buluşunca dudaklarına yapış. Genişletmek için tıkla... Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Haziran 2021 #42 DarkMask13 dedi: Şu an ben de lisedeydim hocam rica etsem okulun adını verir misiniz yani meraktan canım . Genişletmek için tıkla... Bahçeşehir Koleji
DarkMask13 dedi: Şu an ben de lisedeydim hocam rica etsem okulun adını verir misiniz yani meraktan canım . Genişletmek için tıkla... Bahçeşehir Koleji
Doin Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2020 Mesajlar 2.004 Makaleler 2 Çözümler 28 24 Haziran 2021 #43 RainbowwOnSky dedi: Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Atabilirse atsın tabii.
RainbowwOnSky dedi: Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Atabilirse atsın tabii.
efedoruk Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer Mantığın A'dan B'ye gittiği yol ... 24 Haziran 2021 #44 RainbowwOnSky dedi: Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Çok ileri gitmiş olmaz mı.d Bence de yazmak en iyisi.
RainbowwOnSky dedi: Yatağa atsın direk hocam? Daha iyi olmaz mı? Direk yaz gitsin. Başka yolu yok. Genişletmek için tıkla... Çok ileri gitmiş olmaz mı.d Bence de yazmak en iyisi.
Ibufropen Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 294 24 Haziran 2021 #45 Bu işin nasıl açılırımı yok. Direk söyleyeceksin. Öbür türlü yöntem ararsan kabul edilme oranın dahada düşüyor emin ol. Adam gibi kendine güvenerek izah et durumu.
Bu işin nasıl açılırımı yok. Direk söyleyeceksin. Öbür türlü yöntem ararsan kabul edilme oranın dahada düşüyor emin ol. Adam gibi kendine güvenerek izah et durumu.
DarkMask13 Centipat Katılım 21 Nisan 2021 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2021 #46 Yszuf dedi: Bahçeşehir koleji Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bir araştırayım daha kaç kız- pardon mezun varmış.
Yszuf dedi: Bahçeşehir koleji Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam ben bir araştırayım daha kaç kız- pardon mezun varmış.
Yszuf Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 4.919 Makaleler 2 Çözümler 45 Yer Marsilya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kaptan 24 Haziran 2021 #47 DarkMask13 dedi: Sağ olun hocam ben bir araştırayım daha kaç kız- pardon mezun varmış. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz stalk- pardon araştırın sonra yazışırız.
DarkMask13 dedi: Sağ olun hocam ben bir araştırayım daha kaç kız- pardon mezun varmış. Genişletmek için tıkla... Peki hocam siz stalk- pardon araştırın sonra yazışırız.
UsernameHere Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 Yer sus town 24 Haziran 2021 #48 Kiza iskender ismarla kesin kabul eder.
efedoruk Picopat Katılım 17 Mayıs 2021 Mesajlar 211 Çözümler 1 Yer Mantığın A'dan B'ye gittiği yol ... 24 Haziran 2021 #49 UsernameHere dedi: Kiza iskender ismarla kesin kabul eder. Genişletmek için tıkla... İstersen yanında kavurma ciğer falan? Mega bruh derim geçerim
UsernameHere dedi: Kiza iskender ismarla kesin kabul eder. Genişletmek için tıkla... İstersen yanında kavurma ciğer falan? Mega bruh derim geçerim
UsernameHere Centipat Katılım 14 Kasım 2020 Mesajlar 354 Çözümler 3 Yer sus town 24 Haziran 2021 #50 efedoruk dedi: İstersen yanında kavurma ciğer falan? Mega bruh derim geçerim Genişletmek için tıkla... Kiz iskender sevmiyorsa olabilir.
efedoruk dedi: İstersen yanında kavurma ciğer falan? Mega bruh derim geçerim Genişletmek için tıkla... Kiz iskender sevmiyorsa olabilir.