Yani dostum gidip kızla tanışmışsın, arkadaşın aracı olmuş bir araya getirmiş (en azından merhabalaşmışsın) daha ne istiyorsun kucağına mı atlasın? Vallahi çok isterdim ama bu devirde yok öyle elma piş ağzıma düş. Kızla bir merhaban var mı? Var. Kızın sınıfında arkadaşların var mı? Sanıyorum ki var. Her teneffüs gidiyorsun kızın sınıfına, arkadaşlarının yanına gidiyor, muhabbet ediyor gibi yapıyorsun. Her gittiğinde de kıza "merhaba", "selam" tarzı şeyler söylüyorsun. Bunu bir iki kere yaptın mı? Yaptın farz ediyorum. Bir iki kere yaptıktan sonra, muhabbeti değiştiriyorsun artık sadece "merhaba" değil, "a-a selam X kız ne haber? Nasılsın?" bunu da bir iki kere yaptın mı? Kız muhabbeti ilerletmiyor mu? Bir iki kere yaptıktan sonra devam, "merhaba X kız ne haber? İyim falan fistan, duyduğuma göre bu sınıfın en yüksek notu sendeymiş, duyduğuma göre öğretmenler senden ders alıyormuş. (bunlar tamamen örnektir, espri kabiliyetine göre ölçer tartarsın. Esprin kızı gömecek şekilde değil, mutlu edecek şekilde olmalı) muhabbetini böyle böyle kurarsın, bir saatten sonra her teneffüs buluşursun, dışarıda bir şeyler yapmaya çağırırsın (sinemadır, kafede vb.) Benim tavsiyem bunlar, umarım güncelleme oldukça bize de güncelleme yaparsın. Bahtın açık olsun