Kıza takıntılıyım

Hocam neden p'dofiliymişim gibi davranıyorsunuz? O 9. ben 12. sınıfım. 3 yaş var hani o ortaokula falan gitmiyor ikimizde liseye giden kişileriz.
Birader sıkıntılısın herhalde. Mesele yaş farkı değil, yaş farkının olduğu zaman dilimi. 20 ve 23 yaşındaki iki kişinin çıkması artık belli bir yaşı geçip olgunlaştıkları için gayet normaldir doğal olarak ama bu 17 ve 14 gibi absürt bir zaman dilimi olunca doğal olarak pedofili damgası yiyorsun ki bu damgayı basanlar haksız da sayılmazlar, sen kızın tanıdıklarından dayak yemediğine şükret 😁.

İstersen bu konuyu rehber öğretmeninle konuş, sana bu konunun hassasiyetini anlatır.
Birader sıkıntılısın herhalde. Mesele yaş farkı değil, yaş farkının olduğu zaman dilimi. 20 ve 23 yaşındaki iki kişinin çıkması artık belli bir yaşı geçip olgunlaştıkları için gayet normaldir doğal olarak ama bu 17 ve 14 gibi absürt bir zaman dilimi olunca doğal olarak pedofili damgası yiyorsun ki bu damgayı basanlar haksız da sayılmazlar, sen kızın tanıdıklarından dayak yemediğine şükret 😀.
Şu zamana kadar onlarca 12-9. sınıf ilişkisi gördüm. Siz liseye gitmediniz herhalde hayatınızda?

Şu zamana kadar onlarca 12-9. sınıf ilişkisi gördüm. Siz liseye gitmediniz herhalde hayatınızda?
Ben de 12. sınıfım yani yaşıtız birader, gördüğün gibi gittim ve hala daha gidiyorum. Sen kafana koyduğun bu sapkın fikirle yüzleşmeye çalışmadığın sürece burada konu açmanın da bir manası yok. Bu arada benden 3 yaş küçük herhangi bir canlıda da gözüm yok tabii ki :D.

Ben de 12. sınıfım yani yaşıtız birader, gördüğün gibi gittim ve hala daha gidiyorum. Sen kafana koyduğun bu sapkın fikirle yüzleşmeye çalışmadığın sürece burada konu açmanın da bir manası yok. Bu arada benden 3 yaş küçük herhangi bir canlıda da gözüm yok tabii ki :D.
Sapkın fikir derken? Ben pedofili değilim. 9. sınıf kızlarla da işim olmaz. Sadece o kız bana çok iyi geldi. Onu nasıl kafaya takmam diye konu açtım alt tarafı.
Bana sapık mı demeye getiriyorsun anlamadım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı