Kızdan ayrılmalı mıyım?

llMichaell2

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6 aylık bir ilişkim var birbirimizi seviyoruz vs hep birbirimize özen gösteriyoruz ikimizin de yaş 20.

Ama kız arkadaşımın 17-18 yaşında bayağı bir ilişkisi olmuş ki sadece 2 reel, gerisi sanal ama işin şöyle bir tarafı var, sanaldan sevgili olduğu kişilerin bazılarıyla cinsel fotoğraflaşma vs yaşamış ve bunu kendisi anlatmıştı. Bazen eski sevgililerinden istek gelince de engelleyip söylüyor gizlemiyor bu durumu ve bir şey yapmışsa da anlatıyor.

İlk birlikteliği vs birlikte yaşadık, reel olduğu kişilerle kısa sürmüş ve bir şey yaşamamış sarılma dışı.

Ama bilmiyorum çok seviyorum ama bu durum canımı çok sıkıyor. Hadi ergenlik hatasıdır 1-2 yaparsın kullanıldığını anlarsın bırakırsın ama 8-10 kişiyle cinsel şeyler konuşmak, fotoğraf atmak vs bilmiyorum. Ergenlik dahi olsa bu kadar olmamalı.

Ne yapmalıyım?

Şimdi ikimiz de üniversiteye gideceğiz ben nasıl güveneceğim? Ara mı versem ayrılsam mı bilmiyorum kafam çok karışık.

Ayrılmak en iyisi değil mi? Ayrılmazsan bu durum her gün kafanı karıştıracak ve kendini yıpratacaksın haksız mıyım? Ayrılırsan da en azından çok fazla koymaz.

Kanka 8-10 kişi 17-18 yaşına göre biraz fazla amacı flörtleşmek veya özellikle cinsellikse bunda bir sıkıntı var. Ama eğer hepsine ciddi gözle bakıp ufak tefek cinsellik konuştuysa problem yok bence. Realda tamam ama zaten sanalda birilerine öyle şeyler yollamak biraz sıkıntı ve bundan rahatsız olmamış bunu da düşünmek lazım. Zaten şu dönemde kimseye tamamen güvenme. Tamam sev ilgi ver sevgi ver ama kendini bağlama yoksa bir şey olduğunda fazla üzülürsün. İkinizde ayrı üniversitelere gideceksiniz sanırım bu biraz da ilişkiniz için bir test olabilir. İlişkilerde güven olmazsa iyi ilerlemez. Ama hiçbir ilişki yüzde yüz güven ile başlamaz. Bunu sizin inşa etmeniz gerekir. Mesela, ünideyken birbirinize güvenip arada buluşarak her şeyi anlatarak halledebilirsiniz. Ara verirsen iyi olmaz bence bir ilişkide ara vermek diye bir şey olmamalı yoksa daha kötü edersin. Realda bir şey yaşamamış sanaldakileri de çok umursama derim. Çünkü emin ol dışarıdan çok masum görünen biri aslında çok şey yapmış olabilir. Ne de olsa herkes böyle yapabilir diyerek hiçbir şey elde edemezsin mecbur denemek görmek zorundasın. Dediğim gibi bu rahatsızlığını kıza söyle o da senin güvenin için elinden geleni zaten yapması lazım. Devam edin ama çok da bağlanma kendine odaklan hayatına derslerine odaklan.

NamussuzşenerGIF.gif

6 aylık ilişkiden sevgi çıkması pek olası değil. Soruna gelecek olursak kız sana yaşamadım diyor, bunlar senin için yeterli değil mi? Değilse ayrıl. Çok fazla düşünmeye gerek yok.

Kanka şey.
Bir araba ağır hasarlıysa sen niye onun masrafını yükleniyon.
Ki burada onun geçmisi yüzünden sen niye kendini cezalandırırsınki (bir de sizin de yaptıklarınızı bilmediğim için bir şey diyemem bu konuda)
Ama iletisim her şeydir sen bu konuyu konusman gerek kendini açıklaman gerek ona göre iliskiyi sağlıklı bir sekilde devam/bitirmek kısmında anlasmaya varın.

Dürüst davranması güzel bir şey üstüne bu geçmişinden rahatsızsa ve bunu gerçekten belli ediyorsa daha da güzel ancak sadece anlatıp pişmanlık duygusu sezmediyseniz bu bir sorun evet. Kafanızı kurcalıyor ise konuşup ayrılmanız en mantıklısı bana kalırsa. Bizim burada dediklerimize göre hareket etmeyin tabii, sizin ilişkiniz sonuçta kendiniz karar vermelisiniz.

Cümlenin sadece başını okuyarak cevap veriyorum, ayrılmalısın. 18 yaşındaki bir kadından olmaz.

Neden olmasın aralarında yaş farkı yok?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı