Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Pusuya yat ve her an hazır ol.

Hocam intikam alınacak kadar bir şey dememiştim kıza, kırmadım onu hiç.
Zamaninda kiz sana ilgi duymus karsilik vermemissin. Haliyle kiz ilgisini kaybetti ve yeni asklara yelken acti. Simdi sen nasil bir psikoloji ile onu hatirladin, asik oldun bilmiyorum ama artik cok gec. Ati alan Uskudar'i geceli cok oldu. Bu durumda yapman gereken onu eskiden oldugu gibi reddedip unutmak, pesine dusersen uzulursun. Nereden mi biliyorum ? Kendimden tabii ki

Bir türlü emin olamıyorum sevgilisi olup olmadığına.

Boş ver sanane sevgilisi var yok. İnşaat işlerine yavaştan başla. Kız senden emin olmak için öyle söylemiştir. Dalga geçiyor musun geçmiyor musun diye, arayı sıkı tut her gün mesaj at, günaydınla başla, iyi akşamlarla bitir. Alışsın sana, sonra bir gün mesaj atma uyku modunda kal, meraklanıp art arda mesajlar atarsa ki atacak veya tlf. İle arar, biraz bekle sonra cevap verip bir bahane uydur, ardından buluşmak istediğini söyle, yüz yüze konuş.

Güzel taktik hocam, sağ olun.

Bunca yildir total war oynarim, boyle bir taktik gormedim ustat

Hocam peki sadece günaydın ve iyi akşamlar mı yazmalıyım? Sohbet etmeyeyim mi yani?

Hocam peki sadece günaydın ve iyi akşamlar mı yazmalıyım? Sohbet etmeyeyim mi yani?

Başlarda öyle yaz, kıza çok yükleme yapma, bir hafta geçsin günaydın'ın yanına güzellik yazarsın, iyi akşamlar'ın yanına güzeller güzeli yazarsın sonradan sohbete girersin. Yemeği yavaş pişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…