Kızdan ümidi kesmeli miyim?

Arkadaşlar özetlemek gerekirse şöyle. Benim ortaokuldan bir kız var. Ortaokul boyunca aynı sınıftaydık. Hatta ilkokulda da 3'ten beri tanışıyoruz sanırım. Sanırım diyorum çünkü eskiye dair birçok şeyi hatırlamıyorum. Ama ilkokul 3. sınıftan beri aynı sınıftayız diyebilirim sanırım. Şu an 10. sınıfa gidiyorum bu arada. İşte bu kIz ortaokulda benden hoşlanıyordu 5 veya 6'da. Bense kıza ben böyle işlere sıcak bakmıyorum dedim çünkü o zaman sevgili olmak biraz saçma geldi. Kızı da sevmiyordum ayrıca ilgi duymuyordum yani. Her neyse 2 gün önce yatakdan bir fırladım ve kız aklıma düştü. Çok garip bir olay 2 yıldır görüşmüyoruz konuşmuyoruz bile ama aniden aklıma geldi. Sonra biraz daha düşündüm ve be bu kıza aşık oldum. Kıza ulaştım, olayı anlattım konuştum ama onun sevgilisi varmış ve olmaz dedi. Şimdi bu kızdan umudu kesmeli miyim? Sizce bu bir tesadüf mü bir anda aklıma gelmesi? Hiç umut yok mu? Ne yapmalıyım? Arkadaş kalalım dedi.
@Jira
Pusuya yat ve her an hazır ol.

Hocam intikam alınacak kadar bir şey dememiştim kıza, kırmadım onu hiç.
Zamaninda kiz sana ilgi duymus karsilik vermemissin. Haliyle kiz ilgisini kaybetti ve yeni asklara yelken acti. Simdi sen nasil bir psikoloji ile onu hatirladin, asik oldun bilmiyorum ama artik cok gec. Ati alan Uskudar'i geceli cok oldu. Bu durumda yapman gereken onu eskiden oldugu gibi reddedip unutmak, pesine dusersen uzulursun. Nereden mi biliyorum ? Kendimden tabii ki :)

Bir türlü emin olamıyorum sevgilisi olup olmadığına.

Boş ver sanane sevgilisi var yok. İnşaat işlerine yavaştan başla. Kız senden emin olmak için öyle söylemiştir. Dalga geçiyor musun geçmiyor musun diye, arayı sıkı tut her gün mesaj at, günaydınla başla, iyi akşamlarla bitir. Alışsın sana, sonra bir gün mesaj atma uyku modunda kal, meraklanıp art arda mesajlar atarsa ki atacak veya tlf. İle arar, biraz bekle sonra cevap verip bir bahane uydur, ardından buluşmak istediğini söyle, yüz yüze konuş.

Boş ver sanane sevgilisi var yok. İnşaat işlerine yavaştan başla. Kız senden emin olmak için öyle söylemiştir. Dalga geçiyor musun geçmiyor musun diye, arayı sıkı tut her gün mesaj at, günaydınla başla, iyi akşamlarla bitir. Alışsın sana, sonra bir gün mesaj atma uyku modunda kal, meraklanıp art arda mesajlar atarsa ki atacak veya tlf. İle arar, biraz bekle sonra cevap verip bir bahane uydur, ardından buluşmak istediğini söyle, yüz yüze konuş.
Güzel taktik hocam, sağ olun.

Bunca yildir total war oynarim, boyle bir taktik gormedim ustat :)

Hocam peki sadece günaydın ve iyi akşamlar mı yazmalıyım? Sohbet etmeyeyim mi yani?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı