Kızı unutamıyorum

Slarex

Centipat
Arkadaşlar, abilerim kardeşlerim herkese merhaba. Ben bir hata yaptım ve çok sevdim. Ve kızın da sevdiği biri var. Babanın dediği gibi o mutlu olsun yeter bana ben aradan çekilmeye karar verdim, ama unutamıyorum ne yapmalıyım. Aynı sınıftayız ne yapabilirim? Değerli tavsiyelerinizi bekliyorum.

Şöyle 1 seneye yakın bir zaman geçince unutmaya başlıyorsun.

40 Gün sonra çektiğin acılar alışkanlığa döndüğünden artık hissetmemeye başlıyorsun.
Edit: Bazı psikolojik rahatsızlıklara sahip insanlar acıları alışkanlıktan çok takıntıya dönüştürüyor ve durum daha kötü bir hal alıyor.

Agacım bak şimdi. Doğduğunda o yoktu ve şimdi de yok. Öldürmeyen acı güçlendirir. Şu anda yapayalnız, bitmiş, dünyayı ondan ibaret sanıyorsun ama değil hocam. Hayatına devam et, okulda yok zaten. Kafanı dağıt. Bak mesela ben Black Metal dinliyorum ama eskiden depresif dinliyordum. Baktım olacağı yok Heavy Metal'den başladım şimdi en ağır olan Black Metal dinliyorum. Depresif dinlersen hiç unutamazsın. Silkelen ve kendine gel, bir daha da kimseye sana verdiği değerden fazla verme.

Olgunlaştırıyor beni böyle durumlar. Ama bı okadar da canımı yakıyor. Bu da kanıtı
Evet büyük ihtimalle her gördüğünde öyle olacak ama 10 dakikada bir çektiğin acı günde bir, haftada bir ve ayda bir gibi sürelere dönüşecek.
Canımdan çok değer verdim hata yapmışım. Bunu düşününce unutmama yardımcı oluyor

Olgunlaştırıyor beni böyle durumlar. Ama bı okadar da canımı yakıyor. Bu da kanıtı
Hocam bakın herkesin hayatında iz bırakan bir kişi var ama ona takılı kalmayın. Gidin başka kızlarla konuşun, oyun oynayın. Arabesk ruhunuzu karartır bence, sizi iyice dibe çeker. Ben yolu Metal Müzik'te buldum ve şu an sürekli Black Metal dinliyorum. Sizde denemek isterseniz tavsiye verebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…